2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آدم مهم نیستن که هیچی ترکشون کن 

اگر در حد همکارن نادیده بگیر  

اگر خانواده ست و نمی‌تونی از این دو روش استفاده کنی دو تا راه داری ده ثانیه نفس عمیق بکش و جواب محترمانه بده یا اگه نمیتونی محیط رو ترک کن برو به بالشی چیزی مشت بزن

اگر با شوهرت بد عصبانی میشی بهش بگو فلانی من الان نمیتونم صحبت کنم بذار بعدا با هم حرف بزنیم از قبل هم بهش بگو احتیاج به زمان داری تا به آرامش برسی اینجور مواقع پا رو دمت نذاره بعد که آروم شدی خودت برو سر حرفو باز کن و با آرامش حرفتو بزن 

.
اگه آدم مهم نیستن که هیچی ترکشون کن  اگر در حد همکارن نادیده بگیر   اگر خانواده ست و نمی ...

خانواده همسرم بیشتر،کلاتوهمه چی دخالت میکنن خودشم باسیاست که آدم حرصش درمیادازدوروییشون

مثلامادرشوهرم خیلییی دخالت میکنه توتربیت وکارهای شخصیه زندگیم،به خرجشم نمیره هرچی میگم دخالت نکن

فرق دخالت رو از اظهار نظر تشخیص بده 

این نکته بهت کمک می‌کنه که خشمت کمتر بشه 

اظهار نظر یه اتفاق عادی روتین و معمولی توی روایی اجتماعیه هر کسی به اندازه شعور و شخصیتش ممکنه اطهار نظر کنه تو میتونی بپذیری یا نپذیری

با مثال میگم طرف مثلا میگه فلانی بچه رو کچل کن موهاش پرپشت بشه بار اول توضیح میدی که نه کچل کردن بچه از نظر علمی هیچ توجیهی نداره ولی اون باز سر حرفش هست بعد سری بعد هم میگه عه کچل نکردی ؟ کچل کن باز سری بعد هم همینو میگه این میشه اظهار نظر بذار انقدر بگه تا جونش بالا بیاد تو بگو باشه ولی کار خودتو بکن  ولی دخالت یعنی می‌ره روی مغز شوهرت میگه بچه رو کچل کن اگه نکردی دیگه نیا اینجا سری بعد دید بچه رو کچل نکردی بره یه موزر برداره بخواد وارد عمل بشه و یا بچه رو بخواد ببره آرایشگاه این میشه دخالت اینجا حق داره عصبانی بشی و واکنش جدی نشون بدی ولی تا زمانی که هی فقط میگه نه اصلا عصبانی شدن هم نداره

.
سعی کن از اونجای که هستی دور شو تنها شو  ریلکس کن اونجوری ک دوست داری اروم که شدی تصمیم درست ر ...

میرم یه اتاق دیگه وخودموبه کارمشغول میکنم ولی بازمارشوهرم میادمیگه مثلابه این بچه غذابده