با شوهرت هماهنگ باش به شوهرت بگو شیرفهمش کنه اشغال دهن بچه نذاره تو اگه با صلابت و محکم با شوهرت حرف بزنی و علمی توجیهش کنی به چه دلیل نباید بچه شش ماهه شکلات بخوره اون وقت خودش به مادرش تذکر جدی میده
نگو مادرت ال و بل
بگو ما وظیفه داریم از این بچه محافظت کنیم چه مادر من چه مادر تو چه هر کسی دیگه با هر دانشی که سی سال پیش داشتن بچه بزرگ کردن الان هم با همون فرمون ادامه میدن در حالیکه علم پیشرفت کرده فارغ از اینکه مواد نگهدارنده و کافئین واسه بچه این سنی ممنوعه من نمیتونم به دندون بچه شش ماهه خمیر دندون فلوراید دار بزنم طی سه ساعت شکر میتونه اسید توی دهن بچه تولید کنه و همون منجر به خرابی و پوسیدگی دندون بچه بشه پوسیدگی دندون بچه به سرعت اتفاق میفته و قرااره این دندون ها 6رستا برای بچه کار کنه اینجوری به سه سال هم نمیکشه درمان دندون بچه توی مطب نیست و دندون بچه ها تحت بیهوشی باید درست بشن فرقی نمیکنه چه کسی من در مورد شخص حرف نمیزنم چه مادر من چه مادر تو هر کسی هر خسارتی به سلامت بچه مون بزنه مقصر اونا نیستن چون اونا قصد دشمنی ندارن که فقط آگاهی ندارن مقصر ماییم که با وجود آگاهی نتونیم از بچه مون محافظت کنیم
شوهرت باید جلوشو بگیره زنه دیوانه ست به بچه شش ماهه شکلات میده؟