2777
2789
فرق دخالت رو از اظهار نظر تشخیص بده  این نکته بهت کمک می‌کنه که خشمت کمتر بشه  اظهار نظر ...

مشکل اینجاست که فقطتحمیل میکنه حرفشوحرف یقیه روهم قبول نداره به بچم شیردادم ازسینه ام سرماخورده بودبعدشربت هاشودادم میگه شکممش خالیه شربت نده میگه توشیرنداری که ۶ماهم این بچه روگشنه نگه داشتی میگم پس این ۶ماهوباهوابزرگ شده شیرغذانیست کلافم میکنه نمیدونیدچه حرصی میکشم ازدستش خیلیی هم بی نظمه کروناروهم رعایت نمیکنن کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاست که فقطتحمیل میکنه حرفشوحرف یقیه روهم قبول نداره به بچم شیردادم ازسینه ام سرماخورده بودب ...

هرچی گفت بگو باشه ان شالله دفعه بعدی

هرجی گفت بگو باشه اصلا باهاش بحث نکن

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
مشکل اینجاست که فقطتحمیل میکنه حرفشوحرف یقیه روهم قبول نداره به بچم شیردادم ازسینه ام سرماخورده بودب ...

تا زمانی که غذا دهن بچه ت نذاشته نیاز به عصبانی شدن نیست واقعا بذار پای سن و سالش هر وقت داشت حرف میزد در این باره توی ذهنت شروع کن سوت زدن حواست رو از حرفاش پرت می‌کنه یه کم توی ذهنت حالت طنز میگیره از عصبانیتت کم میشه

مادرشوهر من هی می گفت شیر نداری که بچه بی قراره و سینه نمی‌گیره در حالیکه بچه من آلرژی داشت و طبیعی بود وقتی می‌گفت شیر داری ؟ سینه مو محکم فشار میدادم شیر می‌ریخت بیرون یکی دو بار پاشید روی صورتش دیگه ول کرد تو هم امتحان کن 😁

.
تا زمانی که غذا دهن بچه ت نذاشته نیاز به عصبانی شدن نیست واقعا بذار پای سن و سالش هر وقت داشت حرف می ...

امتحان کردم پاشیده میگه نداری سینه هات کوچیکه به خاطراونه،خودش هرچی میخوادبه بچه میده کاکائووچیزهای مصرمیگه بدارشکمش سیربشه گشنه نمونه هی میگم ضررداره میگه بچه مال ماست ازخونه بابات بچه اوردی اول اخرمال ماست کلابی منطقه نمیدونیدکه جلوبقیه یه سیاستی داره که همه میگن خوش به حالت چه مادرشوهری داری آدم حرصش میگیره

امتحان کردم پاشیده میگه نداری سینه هات کوچیکه به خاطراونه،خودش هرچی میخوادبه بچه میده کاکائووچیزهای ...

با شوهرت هماهنگ باش به شوهرت بگو شیرفهمش کنه اشغال دهن بچه نذاره تو اگه با صلابت و محکم با شوهرت حرف بزنی و علمی توجیهش کنی به چه دلیل نباید بچه شش ماهه شکلات بخوره اون وقت خودش به مادرش تذکر جدی میده 

نگو مادرت ال و بل 

بگو ما وظیفه داریم از این بچه محافظت کنیم چه مادر من چه مادر تو چه هر کسی دیگه با هر دانشی که سی سال پیش داشتن بچه بزرگ کردن الان هم با همون فرمون ادامه میدن در حالیکه علم پیشرفت کرده فارغ از اینکه مواد نگهدارنده و کافئین واسه بچه این سنی ممنوعه من نمی‌تونم به دندون بچه شش ماهه خمیر دندون فلوراید دار بزنم طی سه ساعت شکر می‌تونه اسید توی دهن بچه تولید کنه و همون منجر به  خرابی و پوسیدگی دندون بچه بشه پوسیدگی دندون بچه به سرعت اتفاق میفته و قرااره این دندون ها 6رستا برای بچه کار کنه اینجوری به سه سال هم نمی‌کشه درمان دندون بچه توی مطب نیست و دندون بچه ها تحت بیهوشی باید درست بشن فرقی نمیکنه چه کسی من در مورد شخص حرف نمی‌زنم چه مادر من چه مادر تو هر کسی هر خسارتی به سلامت بچه مون بزنه مقصر اونا نیستن چون اونا قصد دشمنی ندارن که فقط آگاهی ندارن مقصر ماییم که با وجود آگاهی نتونیم از بچه مون محافظت کنیم 

شوهرت باید جلوشو بگیره زنه دیوانه ست به بچه شش ماهه شکلات میده؟ 

.
با شوهرت هماهنگ باش به شوهرت بگو شیرفهمش کنه اشغال دهن بچه نذاره تو اگه با صلابت و محکم با شوهرت حرف ...

شوهرم بیچاره خیلیی میگه ولی گوش به حرف اونم نمیده الان تازه رفته تو۱۸ ماهگی همه اینارومیگم حتی وقتی بهش غذامیدادمیگفتم معدش نمیتونه هضم کنه چندبارم حساسیت کردپاهاش نمیدونم چیکارکنم کلا رواععاب آدمه شایدبعدکروناپیشه یه مشاوره برم