2777
2789
عنوان

کنترل اضطراب

247 بازدید | 47 پست

سلام دوستان من بشدت ادم مضطربی شدم یعنی قبلا اصلا اینجوری نبودم خیلی قوی بودم ولی الان داغونم همش نگرانم افکار منفی مو جذب کنم خدای نکرده کیا مثل منن چجوری خودتونو خوب کردید بعد استرس عوارض جسمی هم داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ ساله اینجوری هستم اولاش نرفتم دکتر زندگیمو مختل کرده بود و الان دارو میخورم ی خورده اروم شدم ولی اگه مشکلی واسم پیش بیا انقد اضطراب دارم ک دل و رودم میخواد بیلد تو دهنم الانم همینجوری شدم اوندم اینجا خودنو سرگرم کنم یادم بره جدیدا انقد زیاده ک احساس میکنم حالن میخواد بد شه نفسم تنگ نیشه

مشکل هورمونی و کم خونی و اینا نداری؟ اول یه ازمایش خون بده و همه چیرو چک کن اگه همه چی سالم بود بر ...

نه هیچ مشکلی ندارم ازمایش تازه دادم تنها دلیل اضطرابم ام سلامتیه

من ۴ ساله اینجوری هستم اولاش نرفتم دکتر زندگیمو مختل کرده بود و الان دارو میخورم ی خورده اروم شدم ول ...

دقیقا منم مثل شمام ۴ ماهه واقعنم خسته شدم از این شرایط همش فکرای منفی‌ واقعا بدترین دشمن ادم میتونه خودش باشه

نه هیچ مشکلی ندارم ازمایش تازه دادم تنها دلیل اضطرابم ام سلامتیه

اگه حس میکنی قلبت هست و فشارخون ممکنه باشه یه سر برو پیش متخصص قلب و عروق اگه نه که حتما برو روانپزشک

اصلا ارزش نداره که ادم این حالتو تحمل کنه من که سریع دارو میخورم چون تحمل ندارم اصن

میدونی آخه اینجا هم آدمو مضطرب میکنه... کلا وقتی مشکل اضطراب داری اینجا اومدن هم بهش کمکی نمیکنه حتی ...

اره کاش یچیزی بود که ادمو از ریشه عوض میکرد من فکرم داغون شده هرجام درد بگیره فکرم صدجا میره

دقیقا منم مثل شمام ۴ ماهه واقعنم خسته شدم از این شرایط همش فکرای منفی‌ واقعا بدترین دشمن ادم میتونه ...

اره من باورت شایدنشه ۴ ساله اصلا چیزی ب اسم فکر مثبت ندارم یعنی نمیتونم فکر کنم همش منفی بخدا داغون شدم اولین ارزوم اینه مث بقیه شاد و امیدوار باشم ولی هرچی تلاش میکنم دارو میخورم نمیشه

اره کاش یچیزی بود که ادمو از ریشه عوض میکرد من فکرم داغون شده هرجام درد بگیره فکرم صدجا میره

آی گفتیا تو کپی منی من همش فکر و ذهنم شده بیماری همش چت میکنم ی جای بدنم الان ی خارشی چن روزه بدنمو گرفته به بدترین نحو بهش فکر میکنم وااای ی جاری دارم انقد بیخیاله چقد ریلکسه چقد امبدواره همش میگم خدا چرا من اینجوریم مدام سینمو چک میکنم اسم هر بیماری میاد من بهش فکر میکنم

اره من باورت شایدنشه ۴ ساله اصلا چیزی ب اسم فکر مثبت ندارم یعنی نمیتونم فکر کنم همش منفی بخدا داغون ...

من از همین افکار منفی بیشتر از همه چی میترسم هی میگم یهو جذبش میکنم ترسامو😭 کاش زودتر خوب شیم خیلی سخته

آی گفتیا تو کپی منی من همش فکر و ذهنم شده بیماری همش چت میکنم ی جای بدنم الان ی خارشی چن روزه بدنمو ...

دقیقا منم همینم همش دارم خودمو چک میکنم ولی نگرانیمون بی مورده اما فکرم دست خودم نیست منم گردنم مور مور میشه همش میترسم ارزوم شده یبار آرایش کنم مثل قبل خوشحال باشم