یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا منم مثل شمام ۴ ماهه واقعنم خسته شدم از این شرایط همش فکرای منفی واقعا بدترین دشمن ادم میتونه ...
اره من باورت شایدنشه ۴ ساله اصلا چیزی ب اسم فکر مثبت ندارم یعنی نمیتونم فکر کنم همش منفی بخدا داغون شدم اولین ارزوم اینه مث بقیه شاد و امیدوار باشم ولی هرچی تلاش میکنم دارو میخورم نمیشه
اره کاش یچیزی بود که ادمو از ریشه عوض میکرد من فکرم داغون شده هرجام درد بگیره فکرم صدجا میره
آی گفتیا تو کپی منی من همش فکر و ذهنم شده بیماری همش چت میکنم ی جای بدنم الان ی خارشی چن روزه بدنمو گرفته به بدترین نحو بهش فکر میکنم وااای ی جاری دارم انقد بیخیاله چقد ریلکسه چقد امبدواره همش میگم خدا چرا من اینجوریم مدام سینمو چک میکنم اسم هر بیماری میاد من بهش فکر میکنم
آی گفتیا تو کپی منی من همش فکر و ذهنم شده بیماری همش چت میکنم ی جای بدنم الان ی خارشی چن روزه بدنمو ...
دقیقا منم همینم همش دارم خودمو چک میکنم ولی نگرانیمون بی مورده اما فکرم دست خودم نیست منم گردنم مور مور میشه همش میترسم ارزوم شده یبار آرایش کنم مثل قبل خوشحال باشم