2777
2789

من نمی دانستم لقاح تشکیل شده چون پیشگیری طبیعی داشتم واکسن دوز دوم زدم و بعد از مشکوک شدن.. قرص ال دی خوردم مطمین بودم تشکیل نمیشه بچه. ولی بعد ده روز تاخیر فهمیدم باردارم و الان در هفته هشتم احتمالا هستم و سونو گفت جنین هست ولی قلب نیست ممکنه بخاطر قرص باشه یا واکسن

🍃 ایا من فردا برم سقط یا چند جای دیگه هم نشون دهم یا صبر کنم

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا هفته 10صبر کن.

فک نکنم از واکسن باشه.من آخر اردیبهشت دوز دوم واکسنم رو زدم چند روز بعدش فهمیدم باردارم.یعنی موقع تزریق واکسن باردار بودم.تازه من اسپوتنیک زدم که در بارداری ممنوعه.تنها واکسنهای مجاز در بارداری سینوفارم و آستارازانکا هست.

پدر شوهر من رحمت خدا رفت وقتی اورژانس اومد بالا سرش پرونده پزشکی‌ش دید گفت نباید واکسن میزده 

باور کنین دلیلش همین واکسنه بوده می دونی در خانواده ما و شوهرم اصن سابقه تشکیل قلب وجود نداره

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری
صبر کن باز با پزشک دیگه هم مشورت کن من قبلا دیدم بعضی بچه‌ها گفتن لقاح دیر انجام شده قلب دیرتر تشکیل ...

اصلا لز اول بی بی دیر مثبت شد... خب اگر رشد نکرده باشه چی گلم.. اصن از اول پنج تا بی بی زدم کمرنگ بود... ولی بعد ده روز تاخیری بتام 1280 بود 

باور کنین دلیلش همین واکسنه بوده می دونی در خانواده ما و شوهرم اصن سابقه تشکیل قلب وجود نداره

بنده خدا هیچیش نبود شوکه شدیم هنوز باورمون نشده شبی که اومدن ببرنش پزشکی قانونی مادر شوهرم میگه گفت نباید واکسن میزده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تا هفته 10صبر کن. فک نکنم از واکسن باشه.من آخر اردیبهشت دوز دوم واکسنم رو زدم چند روز بعدش فهمیدم ب ...

اها ممنون تجربتون گفتین خاستم بدونم کسی مثل بوده واکسن زده باشه من سینو فارم زده بودم 

اصلا لز اول بی بی دیر مثبت شد... خب اگر رشد نکرده باشه چی گلم.. اصن از اول پنج تا بی بی زدم کمرنگ بو ...

راستش من پزشک نیستم وتجربه ای هم ندارم ولی تو سایت دیدم باز خودت گلم سرچ کن موارد مشابه تجربه شما زیاده ایشالا که قلبش تشکیل میشه

صبر کن باز با پزشک دیگه هم مشورت کن من قبلا دیدم بعضی بچه‌ها گفتن لقاح دیر انجام شده قلب دیرتر تشکیل ...

خب اوضاع بدتر نمیشه صبر کنم؟ سخت تر و بزرگتر 

راستش من پزشک نیستم وتجربه ای هم ندارم ولی تو سایت دیدم باز خودت گلم سرچ کن موارد مشابه تجربه شما زی ...

اره خودمم همه جا دیدم البته ب طب سنتی اعتفاد ندارم ولی... روازاده هم گفته اعتماد نکنین و صبرکنید تشکیل میشه

اصلا لز اول بی بی دیر مثبت شد... خب اگر رشد نکرده باشه چی گلم.. اصن از اول پنج تا بی بی زدم کمرنگ بو ...

من خودم هم الان اولین باره دوروز تاخیر دارم علایم دارم اما بی بی منفی منم فکرم رفته سمت دوز دوم واکسن نمی‌دونم ایشالا که باردارم بی بی قراره دیر نشون بده

بنده خدا هیچیش نبود شوکه شدیم هنوز باورمون نشده شبی که اومدن ببرنش پزشکی قانونی مادر شوهرم میگه گفت ...

اره واکسن خوبه ولی ب بعضی سن ها و. و افراد نمسازه خدا رحمتش کنه احتمالا پیمانه شون پر بوده

اره واکسن خوبه ولی ب بعضی سن ها و. و افراد نمسازه خدا رحمتش کنه احتمالا پیمانه شون پر بوده

ممنونم خدا رحمت کنه رفتگان شما را بله عمر دست خداس 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜