2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 34 پست
کلا ی ادمیم خیلی عجولم اصلا نمیتونم تحمل کنم وراهای مختلف رو امتحان کنم.سری قبلم ک دکتر رفتم اول خاس ...

خب اشتباه میکنی دیگه ....شما اگه دویا سه ماه ال دی بخوری و بعد از روز دوم پریودت قرص و امپول استفاده کنی و روز تخمک گذاریتو تعیین کنی و کنارش اگه طبعت سرده تخم هویج و شوید بخوری خیلی خیلی امکان باردارشدنت هست ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
اها چ جالب....عکس همن.شما  ای وی اف انجام دادین؟

بله عزیزم نتیجه نگرفتم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلورا تاجیک بیشتر در مورد زندگی سالم و آنزیم شدن هورمونا میگه  مثل نخوردن شیرینیجات و ورزش و ت ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت .....من ی پای دکترشدم تو این زمینه ....اگه کمکی چیزی خواستی درخدمتتم 😘

ممنون عزیزم از توضیحاتت .....من ی پای دکترشدم تو این زمینه ....اگه کمکی چیزی خواستی درخدمتتم 😘

آره عزیزم اطلاعاتت خوبه.ولی ذخیره منم با ۳۱ سال سن ۲ هست شما هم ۲۷سال سن فکر کنم ذخیره تون خوبه

نگران نباشید ان شاءالله همه یه روز باردار میشیم 

من اینقدر معجزه بارداری دیدم و شنیدم که مطمئنم خدا به همه میده

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

بله عزیزم نتیجه نگرفتم

انشالا ک زودی حامله بشی😓.کجا ای وی اف انجام دادی؟من همش فککردم ای وی اف دیگه قطعا همه جواب میگیرن

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍