2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 34 پست
والا منم هرسری بم میگه تحرک داشته باش وورزش کن ورژیم غذایی کم نشاسته .....ولی من لاغرم قدم ۱۶۴ ووزنم ...

ورزش خیلی موثر شنیدم من دارم اصلاح سبک میکنم برو اینستا پیج فلورا تاجیک ماما هست bardari.ir 

در مورد اصلاح سبک میگه خیلیا نتیجه گرفتن ظاهرا

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

مطمینی با کوتر جواب میگیری ؟شما باید هچینگ بشه فولیکات ....یعنی همون میکرو 

ن مطمئن بودم ک نمیومدم اینجا بپرسم.نظر دکتراست لاپاراسکوپی

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بم گفت پلی کیستیکی.....گفت هیچ مشکل خاصی نداری و پلی کیستیکی فقط.دیوونه شدم دیگه اینقد بش فک میک ...

پلی کیستیک درمانش خیلی راحت تره تنبلی هست عزیزم ....کنار دکترت حتما طبع سنتی هم امتحان کن ....احتمالا طبع بدنت سوداس و باداروهای اونا هم خوب میتونی جلوی پلی کیستیک را بگیری

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
من تنبلی دارم شما پلی کیستیک ...من ذخیرم داره تموم میشه با ۲۷سال سن بهم گفت ۳۰یائسه میشی احتماالا .. ...

ان شاءالله که یائسه نمیشه عزیزم برو پیج فلورا تاجیک رو تو اینستا دنبال کن هم برا تنبلی تخمدان راهکار داده هم افزایش ذخیره تخمدان 

من تازه شروع کردم ان شاءالله نتیجه میگیریم 

پیجش رو تو همین تایپیک به استارتر هم گفتم آدرسش

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من یک سال و نیم اقدامم عزیزم  اره شنیدم ک لاپاروسکوپی ممکن به ذخیره تخمدان آسیب بزنه مخصوصا خا ...

اها درسته انشالا ک زودی نتیجه بگیریم.ن ۲ زیاد نیست.من ۹ونیمه ذخیرم

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
ن مطمئن بودم ک نمیومدم اینجا بپرسم.نظر دکتراست لاپاراسکوپی

کاری ک دکتر گفته را بکن و کنارشم دراز و نشست زیاد بکن و غذای شیرین هم زیاد نخور ...لاپراسکوپی عمل ساده ای هس ....زود سرپا میشی

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
پلی کیستیک درمانش خیلی راحت تره تنبلی هست عزیزم ....کنار دکترت حتما طبع سنتی هم امتحان کن ....احتمال ...

ببخشید پلی کیستیک و تنبلی مگه با هم فرق دارن.بعضی دکترا میگن یکی هست بعضی دکترا میگن تفاوت جزئی دارن

فرقشون چیه؟

ان شاءالله که یائسه نمیشه عزیزم برو پیج فلورا تاجیک رو تو اینستا دنبال کن هم برا تنبلی تخمدان راهکار ...

من اینستا ندارم متاسفانه ....ممنون ک گفتی عزیزم

اها درسته انشالا ک زودی نتیجه بگیریم.ن ۲ زیاد نیست.من ۹ونیمه ذخیرم

البته ذخیره تخمدان بسته به سن هر کسی باید یه مقداری باشه عزیزم 

چیزی که تو برگه آزمایش من نوشته بود مثلا برای خانمای سن پایین فکر کنم ۹تو رنج نرمال بود

من سنم ۳۱ هست با ذخیره ۲

ببخشید پلی کیستیک و تنبلی مگه با هم فرق دارن.بعضی دکترا میگن یکی هست بعضی دکترا میگن تفاوت جزئی دارن ...

پلی کیستیک و تنبلی خیلی باهم فرق دارن عزیزم دکترا برای اینکه نخوان توضیح بدن میگن یکیه .....پلی کیستیک تخمدان همیشه پر از کیست های ریز و اصلا رشد نمیکنن  و ذخیره تخمدان کم نمیشه و تنبلی تخمدان فولیکول ها کمن و وقتی هم بزرگ میشن نمیتونن ازادبشن و تبدیل ب کیست های بزرگ و درد اور میشن و ذخیره تخمدان کم میشه و زود یائسه میشن ....

پلی کیستیک درمانش خیلی راحت تره تنبلی هست عزیزم ....کنار دکترت حتما طبع سنتی هم امتحان کن ....احتمال ...

کلا ی ادمیم خیلی عجولم اصلا نمیتونم تحمل کنم وراهای مختلف رو امتحان کنم.سری قبلم ک دکتر رفتم اول خاست دارو با دوز بالا بهم بده ولی ابس حالم بد بود گفتم من یکساله دارو میخورم بیخودیه نمیخام.......اونم‌گفت حالا ک دنبال سریعترین راهی لامارا کن....

پلی کیستیک و تنبلی خیلی باهم فرق دارن عزیزم دکترا برای اینکه نخوان توضیح بدن میگن یکیه .....پلی کیست ...

اها چ جالب....عکس همن.شما  ای وی اف انجام دادین؟

من اینستا ندارم متاسفانه ....ممنون ک گفتی عزیزم

فلورا تاجیک بیشتر در مورد زندگی سالم و آنزیم شدن هورمونا میگه 

مثل نخوردن شیرینیجات و ورزش و تحرک و کاهش وزن و نداشتن استرس و ماساژ پاها و رحم و خوردن بادوم خیس خورده و...کلا حرفاش برای من جدید بود

ولی شما انگار اطلاعات خوبی داری عزیزم 

ان شاءالله که خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

پلی کیستیک و تنبلی خیلی باهم فرق دارن عزیزم دکترا برای اینکه نخوان توضیح بدن میگن یکیه .....پلی کیست ...

ممنونم از توضیح و راهنمایی ات

البته ذخیره تخمدان بسته به سن هر کسی باید یه مقداری باشه عزیزم  چیزی که تو برگه آزمایش من نوشت ...

اره فرق داره برا هرسنی.واس من  ۲۰ تا۳۰ رو رنج نرمال تا۱۱ زده بود مال من ۹ونیم بود.من ۲۵ سالمه