2777
2789
عنوان

چجوری سحر وجادو رو باطل کنم

636 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها  من جدیدا فال قهوه وتاروت گرفتم تا حدودی راست گفتن بعد بهم گفتن که من دعا دادم ویکی یا دعای خوراکی بهم داده یا آب جادو ریخته من از روش رد شدم  و باید دعای باطل سحر زبان بند ومحبت بگیرم خودم دو دلم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من که خودم هر روز سوره الراحمن آیه ۳۵ یا ۳۷ میخونم آیه اش این بود یا ماشره جن  و ... اونو هر روز ۷۰ بار میخوندم تو آب یا  یه چیزی فوت میکردم خودم و خانواده ام می خوردیم الان راحتیم دیگه ، در ضمن اون آب رو هم نباید دور بریزیم

ببین من که خودم هر روز سوره الراحمن آیه ۳۵ یا ۳۷ میخونم آیه اش این بود یا ماشره جن  و ... اونو ...

اره با سوره بقره

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
منم به خاطر همین دو دلم یه پول هایی هم میگیرن آدم شاخ درمیاره

اکثرا دروغ میگن وپای اجنه رو به خونت باز میکنن من نمیگم دروغه میگم اینا کاربلد نیستن .توی گوگل سرچ کنین آیت الله جاودان  توی سایت مشکلتون رو بنویسید ایشون بدون هزینه جواب میدن که چکارکنید اینم کانال زیارت عاشوراستhghshenas_110