2777
2789
منم گفت عمل با پلاتین ، من خیلی فیزیو تراپی رفتم بالای ۵۰ جلسهدردم کمتر شد استخر رفتم ولی در کل زندگ ...

بعضیا عمل کردند راضین بعضیا نه مال من گفتن نکنی فلج میشی دیگه خدا می‌دونه الان 20ذپز گذشته چی میخاد بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زودتر به فکر باش ولی حتما یک دکتر خوب برو خدا نکرده فلجی میاره

یه دکتری پیدا کردم دکتر مهرداد پازوکی 

و یکی دیگه هم قدیم مامانم عمل تنگی کانال داشت 

اونم اسمش علیرضا خوشنویسان هستش پیش این دوتا میخوام برم  ببینم چی میگن

بعضیا عمل کردند راضین بعضیا نه مال من گفتن نکنی فلج میشی دیگه خدا می‌دونه الان 20ذپز گذشته چی میخاد ...

یادم میاد فشارم میفته من ۴ماه مطلق بودم که دردم کم بشه بتونم بایستم 😏( کنترل ادرار نداشتم )یعنی یکی دو قطره می ریخت🤦‍♀️ عضلات پاهام تحلیل رفته بود کل روز از درددکریه میکردم بعد ۴ماه فیزوتراپی و حرکات اصلاحی  و بعدم استخر  کارمم از دست داده بودم🥲 جسمی و روحی داغون بودم

چون سنم کم بود گفت عمل نکن دردو تحمل کن و بدون حرکت باش من اصرار به عمل داشتم گفت بهم اطمینان کن بدون عمل دو سال زمان میبره تقریبا تا بهتر بشی 

ایشالا نتیجه عملت عالی میشه

استرس نداشته باش💕

اخی عزیزم الان بهتری عمل نکردید یعنی

نه عمل نکردم یعنی خود دکترم میگفت چون مهره یک هست

عملش خیلی جواب نمیده ، اما خیلی رعایت میکنم 

با اینکه بهتر شدم روی زمین نمیشینم اصلا خم نمیشم حتما توالت فرنگی ، گفت بیشتر از یه لیوان اب بلند نکن 

مهره۴ هم دیسک داشت اما اون با فیزیو و حرکات اصلاحی خوب شد هیچوقت مثل قبل که نمیشم اما بهترم خیلییی راضیم 

من مربی بودم اونم از دست دادم برای همیشه ،چون نهایت ورزشم یوگا و پیلاتس و شنا اونم محدود  

اما در همین حد که الان هستم هم راضیم سرکار میرم اما خونه میام بیشتر دراز میکشم

نه عمل نکردم یعنی خود دکترم میگفت چون مهره یک هستعملش خیلی جواب نمیده ، اما خیلی رعایت میکنم با اینک ...

خیلی سخته اینکه نمیشه ورزش کرد بدتره منم باشگاه می‌رفتم ولی فک کنم دیگه نمیشه میگم بعضیا از عملشون خیلی راضیم بعضیا نه شانسیه

اخی عزیزم الان بهتری عمل نکردید یعنی

من مامانم 40خوردای سالشه 18ساله دیسک کمر شدید داره طوری که صبح با جیغ داد بلند میشه چندتا مهره هاش پلاتین لازم دارن اما متاسفانه پولشو نداریم و الان داره لنگ میزنه