2777
2789
عنوان

خانمهای که جدا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته بنظرم تنهایی تا آخر عمر

ولی ی زندگی سخت داشته باشی نتونی جدا شی جهنم کنارش کم میاره واست من الان دقیقا این مدلی ام دیگه افسرده شدم 

هزارتا مشکل دارم هیچ بد گمان هم هست نمیزاره درو باز کنم 

حق طلاق دارم

از همون اول گرفتی یا تو زندگی 

من تو نامزدی کلا پشیمون شدم اصلا تموم شده بود واسم ولی انقدر گریه کرد گفت خودمو میکشم ردم کنی و انقدر اومد و رفت  اصلا نمیدونم چطور قبول کردم وگرنه هر شرطی میزاشتم اونموقع قبول میکرد 

اما رو کم عقلی الان وسط همچین زندگی ام  نمیدونم چرا دارم ادامه اش هم میدم 😒

ینی رو مجبوری

طلاق نمیده تا پای طلاق رفتیم شروع کرد لجبازی و تمکین زدن و اشنا پیدا کردن ک پرونده ب نفعش بشه برادرای لاشیش اورد قصد دعوا داشتن گفتم ینی تو قصدت زندگیه گفت ازدواج دوممه ب زورم باشه باید ادامه اش بدم 😒اخه ب چ قیمتی روزی صدبار خودمو لعنت میکنم 

چند سال بخاطر همین بچه موندم که خودشو تغییر بده آدم بشه نشد

زندگی گذشته ام خونه داشتم خانواده شوهرم با من خیلی خوب بودن بجز خواهر شوهرم خیلی بیشعور عقده ای بود 

شوهرمم کلا تو فاز مجردی بود هر کی ازش میپرسید میگفت مجردم گوشیش زنگ میخورد همش زن بود 

بخاطر خیانتش جدا شدم ولی الان ک هزارتا مشکل دارم میگم کاش تو خونه خودم مینشستم جدا نمیشدم اونجا ی مشکل داشتم اینجا هزارتا 

هر چی برا زندگیت تلاش کنی برا توله اون جم کردی 

با اینکه مستاجریم بعضی وقتا میگه اینجا خونه بچمه نه تو 

زندگی گذشته ام خونه داشتم خانواده شوهرم با من خیلی خوب بودن بجز خواهر شوهرم خیلی بیشعور عقده ای بود& ...

منم اولی و بخاطر خیانت و رفیق باز بودن و اعتیاد جدا شدم این دومی هم دقیقا مثل اولی تازه از اونم بدتره

منم اولی و بخاطر خیانت و رفیق باز بودن و اعتیاد جدا شدم این دومی هم دقیقا مثل اولی تازه از اونم بدتر ...

خدا لعنتشون کنه 

خدا سر خواهراشون بیاره تا بفهمن دختر عمرم هم خانواده دارن ارزو دارن 

خانواده منم خیلی غصه منو میخورن خیلی میگن جدا شو اما نمیدونم چرا نمیتونم

من الان هیچکدوم از فامیلا بخاطر شوهرم با من حرف نمیزنن 

تا مجرد بودم عموم روزی صدبار بهم زنگ میزد الان زنگ هم بهش بزنم جوابمو نمیده 

خانواده منم خیلی غصه منو میخورن خیلی میگن جدا شو اما نمیدونم چرا نمیتونم

کدوم مشکلش بیشتر اذیتت میکنه 

جدا شی بچه ببری میشه بزرگترین مشکلت نبری دلت تنگ میشه باز میشه عذاب واست 

حق ملاقات بگیر 

اگرم ازدواج کردی با ادم بچه دار ازدواج نکن ک میگی صد رحمت ب زندگی گذشته ام 

بهش بگو من حق ملاقات دارم زمانی دوس داشتم بچمو ببینم مخالفت نکنی 

حالا ان شاالله مشکلت حل شه و ب طلاق نکشه