2777
2789
عنوان

خانمهای که جدا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 52 پست
 جدا شدم ازدواج کردم روزی صدبار خودمو لعنت میکنم صد رحمت ب زندگی گذشته ام حداقل فقط مشکل خیانتش ...

از ازدواج مجددت هم ناراضی من خانوادم خیلی محدودم میکنن ار این می‌ترسم جدا بشم باید آب هم با اجازه اونا بخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو میدم به باباش این چند سال هم بخاطر این بچه موندم فایده نداره خودم تباه شدم

فقط با هر کی ازدواج کردی حتی اگه سنش هم بالا بود فقط با کسی ک بچه داره ازدواج نکن جهنم واقعی ب چشم خودت میبینی ...

اره زندگی قبلی ی مشکل داشتم اینجا هزارتا 

خوندم تاپیکتو عزیزم زن چقدر بدبخت من می‌خوام جدا بشم میگم خدایا با حرف مردم چیکار کنم میخوام نشم حالم از شوهرم بهم میخوره اصلا انگار تو باتلاقم هرچی دست و پا میزنم بیشتر فرو میرم هیچکسو هم ندارم باهاش درد و دل کنم

فقط با هر کی ازدواج کردی حتی اگه سنش هم بالا بود فقط با کسی ک بچه داره ازدواج نکن جهنم واقعی ب چشم خ ...

آره اینجا زیاد خوندم که اکثرا مشکل دارن کسانی که با آدم بچه دار ازدواج کردن

معمولی وضعیتشون.. آره تو همین فکرم

یا اصلا قید ازدواج بزن یا عجله ای تصمیم نگیر 

من الان میگم کاش شوهر میکردم ادم سن بالا ولی بچه نداشت 

بی صاحب و بی تربیت ولی پشت پرده هزارتا صاحب داره 

جرات نداری بهش بگی یکم اون ور بشین جارو بکشم