2777
2789
عنوان

خانمهای که جدا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم نمیاد دل از بچم بکنم بدمش دست این آدم بی مسولیت

میدونم خانواده اش چطورن اونا چی 

بچت چندسالشه دختره یا پسره

میدونم سخته جا بزاری میشه عذاب واست مدام تو فکرشی 

بیاری هم میشه بزرگترین مشکلت

خدا لعنتشون کنه ک ادمو مجبور میکنن زندگی کن نیستن حداقل بچه نیارن 

من انقدر مشکل دارم با شوهرم جدیدن اینش رو مخمه کل حرفاش دروغه بگه ماست سفید دیگه باورم نمیشه میگم سیاهه

میدونم خانواده اش چطورن اونا چی  بچت چندسالشه دختره یا پسره میدونم سخته جا بزاری میشه عذاب وا ...

خانوادش هم مثل خودش داغون و مزخرف...بچم پسره تازه رفته تو پنج سال... می‌خوام بزارمش و برم میدونم دیگه نمیتونم رنگ آرامش ببینم همش فکرم پیششه... شوهر منم بشدت دروغگو

خانوادش هم مثل خودش داغون و مزخرف...بچم پسره تازه رفته تو پنج سال... می‌خوام بزارمش و برم میدونم دیگ ...

خدا لعنتش کنه ینی بفکر بچش نیست ک نمیتونه تغییر کنه 

ولی بیخود تر از خانواده شوهر من تو هیچ کجای دنیا نیس خودشون خوب و باخانواده نمایش میدن ولی دروغگو بی ارزش و پست و خسیس

امروز چندتا از دورغای شوهرمو انداختم بیرون 

خیلی سختم بود ولی داشتم همش خودمو کنترل میکردم تا خودش بحث باز کرد 

گفتم ولکن حوصله ندارم همینکه بدونی فهمیدم کل حرفات دروغن کافیه 

گفتم قول بده دیگه دروغ نگی میگه نمیتونم اینو قول بدم من نمیتونم دروغ نگم 🤦‍♀️😶

خدا لعنتش کنه ینی بفکر بچش نیست ک نمیتونه تغییر کنه  ولی بیخود تر از خانواده شوهر من تو هیچ کج ...

اتفاقاً بهش گفتم حداقل بخاطر بچت تغییر کن... دلم خونه کاش میشد بخوابم دیگع بیدار نشم ‌..شوهر توهم مثل شوهر منه جون به جونشون کنی نمیتونن دروغ نگن

اتفاقاً بهش گفتم حداقل بخاطر بچت تغییر کن... دلم خونه کاش میشد بخوابم دیگع بیدار نشم ‌..شوهر توهم مث ...

خدا نکنه همه چیز بسنج ببین بعد اقدام کن من اگه شوهرم این بچه رو نداشت ادم خوبی بود بخاطر اون توله اش این همه دروغ میگه زندگی رو ب من جهنم کرده

ب بهونه سرکار  تنهایی مهمونی میره   تولد میره   ی روز خونه نباشم با خانواده اش شهرای دیگه میره  اونا رو میبره دکتر  تفریح میرن  هی چی میخره دوتا دوتا خرج خانواده اش کلا با اینکه بخدا خودمون نمیرسیم تا سربرج قسط داریم

من ک حلالشون نمیکنم دزدکی خرجشون میده حرامشون