بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
نمیدونم چرا من قبول نمیشم😔نمیدونم باید چطور درس بخونم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر باهوشی هم تلاش نکنه رتبه برتر نمیشه اونا پاره شدن تا رتبه برتر بشن
مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻 «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀 https://daigo.ir/secret/21646061130🦄 🙃 لینک چت🙃
هر باهوشی هم تلاش نکنه رتبه برتر نمیشه اونا پاره شدن تا رتبه برتر بشن
حداقل بلد بودن چطور درس بخونن
مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻 «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀 https://daigo.ir/secret/21646061130🦄 🙃 لینک چت🙃
اوهوم🥲نه هوش دارم نه قیافه نه شغل البته همه بهم میگن خیلی بی اعتماد به نفسی
منم هیچ کدوم و ندارم
چیزی که میگی شما باهوشی. فقط نمیدونی چجوری از صد درصد مغزت و ذهنت استفاده کنی
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هرکسی به اندازه خودش باهوشهچیزی که میگی شما باهوشی. فقط نمیدونی چجوری از صد درصد مغزت و ذهنت استفاده ...
اره و مغزم پر از افکار منفی و خشم و ناراحتیه