2777
2789
عنوان

هزار تومن تخفیف کفش هستش ؟🤔

242 بازدید | 9 پست

این کفش پاما که تبلیغ میکنه و۲۰۰تومنه نوشته ۱۹۹تومن هزار تومن وهزار تومن  تخفیفشه ؟🤔😁کسی خریده اینارو ؟واسه یکی خواستم سفارش بدم سواد نداره خودش بخره علاقه داره به کفشه 

خدایا داده ونداده ات راشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣خخخ مردم هم عشق میکنن میرن میخرن  میگن تخفیف خورده

هلاک اون هزار تومنه هستم 😂پیرزن فامیل گیر داده بخرم براش پیرا هم عاشق ارزونی 😂😂😂

من خوشم میاد ازش فک میکنم خیلی راحتن ولی میترسم سفارش بدم برام تنگ یا گشاد باشه گرفتار شم

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
اصلا خنده داره تازه پول پستم باید بدی 😁

گریه داره بیشترکثافتامیری فروشگاه چنان باذوق میگن تخفیف داریم چه تخیفی میبینی جنس ۱۵تومنیومیده ۱۴۹۰۰تومن بعدم بهت نشون میده آی دلم میخوادبزنم تودهنش

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
من خوشم میاد ازش فک میکنم خیلی راحتن ولی میترسم سفارش بدم برام تنگ یا گشاد باشه گرفتار شم

اره کفش ریسکه من سایزم ۳۸هس یهو دیدی ۳۹هم به پام خورد اصلا 

گریه داره بیشترکثافتامیری فروشگاه چنان باذوق میگن تخفیف داریم چه تخیفی میبینی جنس ۱۵تومنیومیده ۱۴۹۰۰ ...

اره نون حقه وکلکشونو میخورن