2777
2789
عنوان

جراح دندانپزشک تو تبریز

230 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. لطفا یه دکتر کاملا مجرب و کاربلد معرفی کنید برای کشیدن و کاشت دندون. کسیکه کارش حرف نداشته باشه. برای مادرم میخوام. خیلی میترسه، هم مشکل قلبی داره هم فشار خون و هم کم خونی. 

ممنون

** تو شاهکار خلقتی...تحقیر را باور مکن **

ما میرفتیم قبلا به دکتر رفعتی کارش خوب بود 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا نمیبری هلال احمر

چون مشکل نوسان قلب داره میخواییم ببریم پیش یه دکتر خوب. چون مشکل دندوناش یکی دو تا نیست. باید کلا بکشه و از نو بزنه

چون مشکل نوسان قلب داره میخواییم ببریم پیش یه دکتر خوب. چون مشکل دندوناش یکی دو تا نیست. باید کلا بک ...

همون دیگ جان تو هلال احمر قشنگ زیر نظر دارن 

ببر اونجا 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

من دندون عقلمو هر جا رفتم گفتن جراحی نمیکنن چون بیماری ک دارم 

اخر سر گفتن بریم هلال احمر  ازمایشاتو عکس اینا گرفتن بعد جراحی کردن 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
من دندون عقلمو هر جا رفتم گفتن جراحی نمیکنن چون بیماری ک دارم  اخر سر گفتن بریم هلال احمر &nbs ...

شما پیش کدوم دکتر رفتید؟ چون هلال احمر نرفتم سیستمش رو نمیدونم