2777
2789

لطفا راهنماییم کنید از دوستان و اشناهاتون کی عمل کرده پیش کدوم دکتر ؟ راضی بوده یا نه؟ هزینه اش چقدر بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز

جهت همون تاپیک اخرم که  لایک کردی

سوالات زیادی تو ذهنمه

ولی یکی که خیلی داره مخمو میخوره اینه که چرا در آیه ۳۴ سوره نسا  خدا بین خانم و آقا رو فرق گذاشته...

همیشه  وقتی صحبت از دین اسلام میشد میگفتن عدالت و.. چرا اینجا تود خدا این عدالت و نذاشته..

کسی رو ندارم ازش بپرسم🙁واقعا دینمو  دوست دارم

ولی سر این یکی قانع نمیشم دارم زده میشم

ترجمه اون ایه چیه عزیزم؟

مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است به واسطه آن برتری که خدا برای بعضی بر بعضی مقرر داشته و هم به واسطه آنکه مردان از مال خود نفقه دهند، پس زنان شایسته مطیع شوهران و در غیبت آنان حافظ (حقوق آنها) باشند از آن رو که خدا هم (حقوق زنان را) حفظ فرموده است. و زنانی که از نافرمانی آنان (در حقوق همسری) بیمناکید باید نخست آنان را موعظه کنید و (اگر مطیع نشدند) از خوابگاه آنان دوری گزینید و (اگر باز مطیع نشدند) آنان را به زدن تنبیه کنید، چنانچه اطاعت کردند دیگر راهی بر آنها مجویید، که همانا خدا بزرگوار و عظیم الشأن است.