2777
2789
عنوان

بحث در جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نباید این کارو میکردم اما واقعا این سکوتها مردها رو وقیح کرده مثلا میگفت خاک تو سر مردی که عقل ...

تو بعد این بجای بحث صبر کن زن که گرفت اون موقع رفتار خودش با زنش جوابگوی حرفای الانش میشه.

اونایی  که این شعار هارو میدن از همه زن ذلیلتر و لوس تر میشن.

حالا میبینی

زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی💔💔💔 بنظر مسخره میاد😔ولی برای خوش اخلاق شدن شوهرم با من برام دعا کنید.حتی یه صلوات ❤️خیلی شاد و پرانرژی بودم ولی تنهایی و غربت ، رفتارای شوهرم ، تبدیلم کرده به یه آدم افسرده و پرخاشگر...حتی حوصله خودمم ندارم💔خیلی تنهام.خیلی...دلم برای خونه بابا،برای دستپخت مامان...برای شوخی و خنده ی خواهر وبرادرام تنگ شده...💔ممنون از همه عزیزانی که برام دعا میکنید.زندگیتون سرشار از عشق و برکت عزیزانم🌹انرژی های مثبتتون و تو زندگیم حس میکنم❤️
ممنون چه امضا قشنگی بعضی تفکراتش توهینه

با احمق بحث نکن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تو بعد این بجای بحث صبر کن زن که گرفت اون موقع رفتار خودش با زنش جوابگوی حرفای الانش میشه. اونایی & ...

کلا میگه زن نمیگیرم

میگه مادر زن که تو زندگیت دخالت کرد باید کتک بزنی

کلا میگه زن نمیگیرم میگه مادر زن که تو زندگیت دخالت کرد باید کتک بزنی

انگار خیلی عقده ایه این‌.

دیگه رفت امد نکن باهاشون.

بعضی دختر پسرا که سنشون میره بالا مجرد هستن اینجور عقذه ای میشن.

طرف هیچی از زندگی متاهلی نمیدونه ولی از بالای منبر پایین نمیاد.

ارزش نداره که فکرتو درگیرش کنی.

زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی💔💔💔 بنظر مسخره میاد😔ولی برای خوش اخلاق شدن شوهرم با من برام دعا کنید.حتی یه صلوات ❤️خیلی شاد و پرانرژی بودم ولی تنهایی و غربت ، رفتارای شوهرم ، تبدیلم کرده به یه آدم افسرده و پرخاشگر...حتی حوصله خودمم ندارم💔خیلی تنهام.خیلی...دلم برای خونه بابا،برای دستپخت مامان...برای شوخی و خنده ی خواهر وبرادرام تنگ شده...💔ممنون از همه عزیزانی که برام دعا میکنید.زندگیتون سرشار از عشق و برکت عزیزانم🌹انرژی های مثبتتون و تو زندگیم حس میکنم❤️
هیچ جا اصلا برام مهم نیست اما الان احساس بی شخصیتی میکنم و از خودم ناراحتم

تجربه میشه دیگه بحث نکنی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
انگار خیلی عقده ایه این‌. دیگه رفت امد نکن باهاشون. بعضی دختر پسرا که سنشون میره بالا مجرد هستن ای ...

از خودم ناراحتم ولی توهین کردن کار مدامشه 

نمیشه چشم پوشی کرد و متاسفانه مجبور بودم برم

الان خودمو برای حماقتم نمیتونم ببخشم

از خودم ناراحتم ولی توهین کردن کار مدامشه  نمیشه چشم پوشی کرد و متاسفانه مجبور بودم برم الان ...

عزیزم چندتا صلوات بفرست.یه لیوان آب بخور.

برای اون آدم هم دعا کن که عقلش درست بشه.

از عقده ای بودن دربیاد.

این خاطره هم فراموش کن

خودتو ناراحت نکن

حالتو درک میکنم

یه موقعی یسری حرفا انقد وقیحانه و احمقانه هستن آدم نمیتونه جلوی خودشو بگیره

اگه آدم بینامو...یه باهاش دهن به دهن نشو

ولی حالام که بحث کردی کار اشتباهی نکردی

به این چیزا فکر نکن و برو راحت بخواب

خیلی بانمکم خودم میدونم