2777
2789
عنوان

مدرک خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 63 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بش زنگ بزن بگو ببین تا نیومدم درخونت ابروبرات نزارم پاتو اززندگیم بکش بیرو 

زنگ زدم به شوهر آشغالم گفته بود اونم گفت چرا زنگ زدی آبروم جلو رفیقم رفته 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
تا حالا بخواد نگفته عشقم ، عزیزم ؟؟ گفته یا نگفته اینو بگو 

گفته ولی چه فایده 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
توهم میگفتی پس بات در ارتباطه که بهت امار میده

پیام و دیدی از زبون مرده نوشته بود داداش به خانومم اونجوری گفتن خط ماله زنس الکی میگه 😭

یعنی چی؟؟؟؟یعنی سرشو کنه زیر برف،؟؟؟فازت چیه

تو جای من باشی چیکار میکنی زنه ساعت ده شب دیگه آنلاین نمیشه ممکنه خط مخفی باشه به نظرت بگم زنگ بزنن به زنه تا شوهرش بفهمه 

برو مغازه یارو رو پیدا کن سریعا بهش بگو 

گفت بنگاه ولی از کجا پیدا کنم باید چند روز بعد از زیر زبونش بکشم 

یعنی چی؟؟؟؟یعنی سرشو کنه زیر برف،؟؟؟فازت چیه

فازم  ؟؟ داره میگه دوتا بچه داره چرا دلشو میلرزونی  ؟؟ چرا به شوهرش توهین میکنی هزار تا امکان وجود  داره شما چسبیدین  به نیمه خالی لیوان ...