2777
2789
عنوان

مدرک خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 63 پست
زنگ میزدم بهشون شرفشونو میبردم .جلوهمه هم میگفتم شوهرم اینجوریه ابروشو بردم دست برداشت

من زنگ زدم تاپیک قبلیا اسکرین گزاشتم شوهرم گفت چرا زنگ زدی خط خونوادگی شونه😏😏😏

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
هنو تو دلت ب بچت خوشه هزارساله بشن.من شوهرم عقیمه

وای خدای من چقدر ناراحت شدم برات😭😭

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره اوکیه به اسم مرد سیو کرده 

سیو هم شده باشه بازم خیلی قابل استناد نیست می‌تونه بگه الکی اسم منو نوشته یا حتی شماره هم باشه می‌تونه بگه من اینها رو ننوشتم خودش گوشیمو گرفت واسه خودش پیام فرستاد از زبان من.اگه میخوای مدرک محکم گیر بیاری اینها محکم نیستند.البته به شرافت طرف مقابلت هم بستگی داره که حیا کنه یا نه انکار کنه 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
مطمئنی خیانت میکنه؟ 

آره اونم با زنی ک بچه کوچیک داره حتما هم متاهل 😔 خیر نبینه الهی 

من زنگ زدم تاپیک قبلیا اسکرین گزاشتم شوهرم گفت چرا زنگ زدی خط خونوادگی شونه😏😏😏

گوه خورد.بیشرف‌

خب مگه نادری رو نمیشناسی؟دیدیش بگو اقای نادری دوسه بار اشتباهی زنگ زدم خانومتون جواب داد خواستم احوال خانومتونو بپرسم شماره شماس یا هانومتون.

خیانت چی چرت  چی بشین سر زندگیت خودتو بدبخت نکن بچه هاتم بدبخت نکن هم شوهر بدبخت به یک زن نگاه ...

از کی تا حالا عشقم عزیزم به زنی ک بچه داره شده یک. نگاه من بخوامم نمیتونم طلاق بگیرم ولی حالم بده تو واتس خودم دیدم برایی ک ثابت کنه کجاس عکس داد 😭😭

منم باهمون برنامه مچشو گرفتم همون موقه داغ کردم بهش گفتم ولی خب چاره ای نداشتم نمیتونستم طلاق بگیرم با اینکه خونه ام بنامم بود ومیتونستم مهرمو بگیرم اما من تنها نبودم که بچه هام خانوادامم بودن موندم ولی عین قبل نیستم باهاش وابروشونم بردم الانم میگه دیگه کاری نمیکنم ولی من همش فکر میکنم زیرابی میره خیلی حس بدیه 

گوه خورد.بیشرف‌ خب مگه نادری رو نمیشناسی؟دیدیش بگو اقای نادری دوسه بار اشتباهی زنگ زدم خانومتون جوا ...

نمیبینمش من میخوام هر جور هست مغازه شو پیدا کنم خدا کنه واقعا زنش باشه آبروشو ببرم خیر ندیده رو

منم باهمون برنامه مچشو گرفتم همون موقه داغ کردم بهش گفتم ولی خب چاره ای نداشتم نمیتونستم طلاق بگیرم ...

آره منم. مثه تو ام دعا کن بتونم آبرو زنه رو. ببرم 

تو دیگه نمیخوا ادعا روشنفکری دراری.هنو شوهرت چشمش نچرخیده ب زنا بفهمی این چیم یکشه

خیلی تجربه تلخیه