2777
2789
عنوان

خانم های فیلم بین یه لحظه میایید

358 بازدید | 10 پست

سلام یه فیلم سینمایی هست که داستان یادمه اسم فیلم یادم نمیاد رفته تو مخم تا جایی که تازه عضو شدم 😅

فیلم قدیمی هم هست یه پسر از شمال میاد تهران میبینه ماشین دختره پنچره کمکش میکنه بعد اتفاقی تو کارخونه  عمو دختر کار میکنه پسره عاشق دختر میشه اتفاقی پسرعمو هم عاشق این دختره اس پسر عموعه میفهمه این پسره رو میگیره شکنجش میده و معتادش میکنه بعد پسره میره شمال توقایق میخوابه دختره میاد دنبالش فکر میکنه پسره خودشو غرق کرده دختره هم خودشو غرق میکنه 

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

ندیدم اما‌میتونی گوگل پیداکنی.

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی میزنم نمیاد

من یبار یه فیلمی رو اسمش یادم رفته یه قسمت از فیلم رو نوشتم‌و بعد اسم یکی‌از بازیگراش اورد😊

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
لیلا اوتادی بازیگرش بود؟

فکر کنم اسمش قصه دلها

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
خیلی ممنونم پیداش کردم خیر ببینی خواهر

خواهش میکنم 🥰🌹🌹

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
الان با خیال راحت میخوابم مخم داشت سوت میکشید دیگه

منم همینطورم اسم فیلم یادم نیاد اعصابم خورد میشه😂