الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه یا موقع پریودی هورمونات و تیروئیدت ریخته بهم بدنت و روحت مشکل داره سبک زندگیت مشکل داره کلا باید دراری از اول بسازی با دکتر
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
ا زدختر خشن و عصبی کسی خوشش نمیاد باید بری ازمایش بدی وسبک زندگیت رو با سبک زندگی سالم مقایسه کنی همینجوری خشک و خالی معلوم نمیشه شب خوش
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
چه آزمایشی؟ کم خونی دارم این میتونه تاثیر بذاره رو خلق و خو؟
اره دیگه باید خودت خودتو درست کنی چون معلوم نیست روحت و جسمت چجوریه و چجوری زندگی میکنی و اخلاقت چجوریه ولی کلا به این سه تا مربوط میشه روح،جسم و سبک زندگی شب خوش