2777
2789
عنوان

چجوری خودمو کنترل کنم؟؟ 🤒

263 بازدید | 25 پست

بچه ها من خیلی بی حوصله شدم سر چیزای الکی عصبانی میشم و داد و بیداد میکنم خودم دوست ندارم اینجوری بمونم من خیلی آدم آروم و خودداری بودم 🤕 

شما چجوری خودتونو آروم میکنید؟ اصلا نمیتونم تحمل کنم و تو دلم نگه دارم فورا واکنش نشون میدم زودم پشیمون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه یا موقع پریودی هورمونات و تیروئیدت ریخته بهم بدنت و روحت مشکل داره سبک زندگیت مشکل داره کلا باید دراری از اول بسازی با دکتر

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
همیشه 🤕 اصچلا خیلی بد شدما نابود

ا زدختر خشن و عصبی کسی خوشش نمیاد باید بری ازمایش بدی وسبک زندگیت رو با سبک زندگی سالم مقایسه کنی همینجوری خشک و خالی معلوم نمیشه شب خوش

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
ا زدختر خشن و عصبی کسی خوشش نمیاد باید بری ازمایش بدی وسبک زندگیت رو با سبک زندگی سالم مقایسه کنی هم ...

چه آزمایشی؟ کم خونی دارم این میتونه تاثیر بذاره رو خلق و خو؟ 

چه آزمایشی؟ کم خونی دارم این میتونه تاثیر بذاره رو خلق و خو؟ 

اره دیگه باید خودت خودتو درست کنی چون معلوم نیست روحت و جسمت چجوریه و چجوری زندگی میکنی و اخلاقت چجوریه ولی کلا به این سه تا مربوط میشه روح،جسم و سبک زندگی شب خوش