strong72 مدیر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 142 عنوان چجوری خودمو کنترل کنم؟؟ 🤒 | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 25 پست بچه ها من خیلی بی حوصله شدم سر چیزای الکی عصبانی میشم و داد و بیداد میکنم خودم دوست ندارم اینجوری بمونم من خیلی آدم آروم و خودداری بودم 🤕 شما چجوری خودتونو آروم میکنید؟ اصلا نمیتونم تحمل کنم و تو دلم نگه دارم فورا واکنش نشون میدم زودم پشیمون میشم 1400/09/07 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 مرسی عزیزم خواهش میکنم،وقتی تیروئید پر کار باشه باعث پرخاشگری و زود رنجی میشه خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
strong72 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 142 خواهش میکنم،وقتی تیروئید پر کار باشه باعث پرخاشگری و زود رنجی میشه پر کار کدومه همون که باعث چاقی میشه؟ یا لاغری؟
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 پر کار کدومه همون که باعث چاقی میشه؟ یا لاغری؟ باعث لاغری،غذا زیاد میخوری اما لاغر میشی.قبلا آزمایش دادین؟ خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
strong72 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 142 باعث لاغری،غذا زیاد میخوری اما لاغر میشی.قبلا آزمایش دادین؟ نه ندادم ولی آره لاغر شدم😕
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 نه ندادم ولی آره لاغر شدم😕 احساس گر گرفتگی هم داری؟ خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 آره ولی نه خیلی گاهی احتمالا وقتی کار میکنی زود خسته میشی و نفس نفس میزنی خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
strong72 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 142 احتمالا وقتی کار میکنی زود خسته میشی و نفس نفس میزنی وای اررررهه😐
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 همه علایمت به پر کاری تیروئید میخوره لطفاً زودتر آزمایش تیروئید بده اگه مشکلی داشتی برو زیر نظر دکتر غدد.موفق باشی خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
strong72 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 142 همه علایمت به پر کاری تیروئید میخوره لطفاً زودتر آزمایش تیروئید بده اگه مشکلی داشتی برو زیر نظر دکتر ... ممنون عزیزم لطف کردی
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 ممنون عزیزم لطف کردی خواهش میکنم خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید