2777
2789
عنوان

حال و هوای بعداز زایمان و تجربه درمورد نی نی های ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 23397 بازدید | 347 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لهاری در مورد حموم بعد سه ماه با کمک شوهرت ببرینش منم تا سه ماهگی پسرم با مامانم میبردمش حموم تو حموم زیر پوش و بلوزشو تنش میکردم و کلاه بعد با پتو دور پیچ میاوردمش بیرون کنار شوفاژ پوشک و شلوارشو پاش میکردم پسر اولیم بهمنی بود...منم خیییلی خیییلی بعد زایمان حالم بد بود خدا منو ببخشه فکر میکردم تو مخمصه افتادم
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
بخاری برقی از اینا که فن داره بچه نوزاد که حرکت نمیکنه خطر داشته باشه میزاشتم تو اتاقش وقتی از حموم در میاوردمش سرما نخوره
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
خونه ما پکیج داره تو زمستون سرده لوله بخاری هم نداریم به همین ختطر بخاری برقی گرفتیم حالا هزینه اش بالا هم بشه بهتر از سرما خوردن بچه اس در ضمن وقتی از حموم میاودم روشن میکردم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
مانیکا دومی برات راحت تر بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/