2777
2789
عنوان

حال و هوای بعداز زایمان و تجربه درمورد نی نی های ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 23397 بازدید | 347 پست
اره ماه فقط شوفاژ داریم تو فکر بخاری هستیم خونه سرامیکه بیشتر باعث سرما شده دلمم نمیخواد موکت کنیم من که دیگه فکر نکنم بتونم برم جایی با خیال راحت کلا همه چیو خیلی سخت میگیرم
اولین مسافرت و مهمونی رو با پسرم وقتی دو ماهه بود رفتم عمللللا هیچی نفهمیدم از مهمونی الانم تو هاله ای از ابهام مهمونیا رو یادم میاد آخه عید بود و زیاد اینور و اونور میرفتیم ولی بهترین مسافرت رو با پسرم وقتی 9 ماهه بود رفتم خییییلی بهم خوش گذشت بعد هشت نه ماه خیلی بهتر میتونی مهمونی و سفر بری
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولین مسافرتو تو 9 ماهگی با دخترم رفتیم خیلی خوش گذشت تو وبلاگش هست عکس مسافرتش ببینید
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
گهوارش رو نزدیک شوفاژ بذار اینجوری خیالت راحته که جاش گرمه منم کف خونمون سرد بود پسرم همممش تو گهوارش بود خدا رو شکر از این جهت بغلی نشد
تا 2-3 ماه اول مخصوصا اگه بچه اولت باشه انگار از یه جائی اویزونی ولی کم کم هم نی نی ات به این دنیا عادت میکنه هم خودتون عادت میکنید و یاد میگیرید بیشتر ناراحتی از استرسه که نتونی کاری رو انجام بدی ولی وقتی یاد بگیریم خیلی شیرین میشه بچه داری
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
پنیر جو خوبی هم زیاد داره مثلا پسرم اغون واون میکنه باهاش حرف میزنم یاد گرفته بخنده همین که شیرش میدی خیلی لذت بخشه دستشو میزاره رو دستت یا نگان میکنه و میشناست خوبی هم خیلی داره ولی برای همه چیز خودتو اماده کن که مثل من افسرده نشی
یاس من تا پنج شش ماه داشتم مخصوصا اوایلش منظورم دو سه هفته اول بود همش استرس داشتم بی دلیل گریه م میگرفت فکر میکردم از همسرم دور شدم خیییلی روزای بدی بود پسرم الان 4 سالشه عاششششقشم واقعا لذت بخشه همش راه میره میگه مامان عروسکم همش بوسم میکنه هوامو داره خیییلی کیف داره الان زحمت بکشید چند سال دیگه لذتشو ببرید