2777
2789
عنوان

حال و هوای بعداز زایمان و تجربه درمورد نی نی های ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 23397 بازدید | 347 پست
حرفت رو قبول دارم استرس مادر به بچه سریع منتقل میشه من سعی دارم برای دومی خودمو اول آروم کنم بعد بچه رو.. خدا کنه بتونم سر اولی تا چهار ماه شب و روز آروم و قرار نداشتم هممممش استرس داشتم الان به خودم میگم کاش آروم بودم و از نوزادم لذت میبردم ولی همش نق میزدم و گریه میکردم
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سوالی دارید در خدمتم من 18 ماهه مادرم و همه چیزو خودم تجربه کردم از روز اول خودم حمومش کردم خودم عوضش کردم خلاصه همه کلرشو خودم کردم و خودم تجربه های خوبی کسب کر دم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
من نمیتونم ببرمش حموم تنهایی مامانمم میگه یه وقت نبریش میندازیش واسه همینم خودش میاد میبرش حموم همیشه شما خونتون سرد باشه چیک میکنین بچرو حموم میبرسن تو حموم لباس تنش میکنین ؟ نمیشه هههههههه
من خودم لباسمو در نمیاوردم همه چیزو میزاشتم دم دستم میزاشتم واسه حموم دخترم تو روزای سرد هم یه بخاری برقی واسه اتاقش خریده
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
خیلی کم خیلی خیلی کم.مثلا رفتن مامانم برام خیلی سخت بود که دوباره 10 روزم من باهاش رفتم! خداروشکر خوب بودم فقط ی چیزی که هنوزم ناراحتشم اینه که نشد آخرشم طبیعی زایمان کنم!
ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد ......حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...