2777
2789

سلام دوستان مرسی که اومدین فقط خواهش میکنم هم نظر بدین هم بگین چراا هر کی  اومد یه نظر بده خواهشا 

من پارسال کنکوری بودم خیلی خوندم یعنی شده بود روزی۱۲ساعت مبخوندم ولی موفق نشدم رشته دل به خواهم در بیام هم معلم داشتم هم پشتیبان ویژه هم آزمون ثبت نام کرده بودم هم کتاب داشتم ولی نشد و من چند ماه بعدش افسردگی گرفته بودم حالم خیلی خراب بود امسال شروع نکردم به خوندن ولی کتابامو در آوردم متاهلم و خانواده خودم میگن امسال نخون شوهرمم میگه خودت میدونی ولی دوس ندارم بری پیام نور یا آزاد  به نظرتون بخوتم یا نه چیکار کنم تو رو خدا جواب بدین دوساله عروسی کردم از روز اول درس میخوندم عاشق درسم  

تعداد رای : 29
نظرسنجی
بخونم چون شوهرم اجازه میده و سنم کمه
22
75%
نه بابا زنوگیمو کنم چون از اول ازدواجم دارم درس میخونم
1
3%
برم رو مخ شوهرم برم پیام نور ارایشگری یا خیاطی یاد بگیرم
5
17%
بچه دار شم
1
3%
_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسالم بخون اگه موفق نشدی ولش کن دیگه

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

منم مث توام و میخونم دقیقا شرایطتت مث من بود از اول زندگی دارم میخونموم میخونم 

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 
امسالم بخون اگه موفق نشدی ولش کن دیگه

میترسم 

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
بخون ولی با کیفیت 

خوندم نشد😪

هم پیام نور رو برو حداقل یه مدرک داشته باشی منم شوهرم اجازه نداد برم ولی بعدش برو آرایشگری یه شاخه ...

اره وای شوهرم میگه دوس ندارم با مردا بری درس بخونی

اگه به درس علاقه داری و واقعا بدون درس خوندن زندگیت بی معنا میشه. و اگه سنت کمه که احتمالا هم هست جای تو بودم امسالو بخودم استراحت میدادم مسافرت میرفتم از اول زندگی مشترکم لذت میبردم هروقت دلم خواست میخوابیدم بیدار میشدم غذا میپختم به ورزشم میرسیدم خستگیه روحیمو در میکردم سال بعد میخوندم