2777
2789

بچه ها دیشب قرار شام با یکی داشتم قرار بود اشنا بشیم .دو هفته چت میکردیم ولی اصلاازشخوشم نیومد قدشم هم قدمن بود 

بعداینکه من با دوستام رفته بودم اونا خیلی عقبتر از مانشستن

پسره بهم برگشت گفت حق نداری دیگ دوستاتو بباری از حرفش بدم اومد

ب چه بهونه تموم کنم؟یعنی فقط این دوهفته فرار بود بیشتر اشنا بشیم ک خوشم نبومد ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی محترمانه بگو آقای فلانی من فکر میکنم ادامه این رابطه صلاح نیست و امیدوارم یه کیس مناسب پیدا کنید و تمام

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خوب شما دونفر چرا باهم نرفتید از اول کلا 

بنظرمن که اصلا موقع آشنایی با کسی دوستا نباید دخالت کنن حالا اینکه خوشت نیومده ازش بحثش جداس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حالا خوشت نیومده باشه  ولی راست میگه دوستاتو چرا باید ببری سر قرار ؟؟😐

ساعت ۹و نیم شب بود . تو ی مجتمع تعریحی بود ۱۰۰ متر دوستام فاطصلهداشتن چ ربطی ب اون داره 

بگو بنا به صلاحدید اینجانب از ادامه این رابطه معذورم. 

خیلی محترمانه و متشخصانه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

اینکه خوشت نیومده خب کاملا حق داری و رک و با احترام بهش بگو که ادامه رابطه برات مقدور نیسو به صلاحه تموم بشه و ارزوی خوشبختی کن اما از یه. طرف من به ایشون هم حق میدم ببخشید ولی کار خوبی نکردی با دوستات رفتی یجوری حسبدی میده انگار که اونا رو بردی طرفو ببینن و تایید کنن یه حس بچه گانه با عرض معذرت به من داد شاید ایشونم اینجوری فک کردن البته دلیلی نداشته با لحن بدی بگه

دوستام ۱۰۰ متر فاصلهداستن با ما سر میز ما نبودن ک

نباشن بالاخره حضور داشتن و ای حس خوبی به طرفی که شما رو بار اول اومده ببینه نمیده تو ای مورد حق داشته

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم