2777
2789
منظورم اینه خیانت دیدی چکار میکنی؟

همون کاری که ۱۰سال پیش کردم،جدا شدم،چون نمیتونستم تحمل کنم داره با یکی دیگه خوش و بس میکنه.ولی طلاق نگرفتم.بچه هامو خودم بزرگ کردم.

به اونم کاری نداشتم بخاطر اینکه بابای بچه هام بود ،نمیخاستم بیشتر اوضاع بهم بریزه ولی هر شب و روز آه میکشدم و از خدا میخاستم کاری کنه که پشیمون بشه و به خفت بیفته…

چرخ روز گار چرخید و همه چی به نفع من و ضرر اون تموم شد و با حقارت و پشیمونی دوباره برگشت.

ولی بهر حال با خیانتش زندگی نکردم.

من و خدا💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون کاری که ۱۰سال پیش کردم،جدا شدم،چون نمیتونستم تحمل کنم داره با یکی دیگه خوش و بس میکنه.ولی طلاق ...

منم خیانت دیدم.ولی باز پیشش هستم چون سه تا بچه دارم

الان هم سعی میکنم بهش گیر ندم و بهم گیر نده

نیاز جنسی رو میگم میدونم یه زن میتونه راحت سرکوب کنه ولی این راه و چارش نیس

خب راستش اون ۱۰سال اینقدر درگیر کارای بچه هام بودم و همه کارایی داخل خونه و بیرون به گردن خودم بود که اصلا نه حالشو داشتم نه فرصتی که به اینچیزا فکر کنم یا احساس نیاز کنم.

کلا سرد شده بودم،البته بعضی وقتا شبا احساس تنهایی میکردم و از خدا میخاستم خودش هوامو داشته باشه.

ولی کلا ازینکه بخام به مرد دیگه ای نزدیک بشم تنفر داشتم و حتی در فکرم نمیگنجید.

نمیدونم  چی بود دیگه ولی برا این مسعله هیچ وقت اذیت نشدم و حسی نداشتم اون موقع.

من و خدا💫
منم خیانت دیدم.ولی باز پیشش هستم چون سه تا بچه دارم الان هم سعی میکنم بهش گیر ندم و بهم گیر نده

خوشبحالت،….من اگه بفهمم دوباره داره خیانت میکنه در کمال بیرحمی و خشونت پرتش میکنم بیرون از زندگیم.

با همین یه مساله نمیتونم کنار بیام

من و خدا💫
خوشبحالت،….من اگه بفهمم دوباره داره خیانت میکنه در کمال بیرحمی و خشونت پرتش میکنم بیرون از زندگیم. ...

منم شوهرم رو تهدید کردم .گفتم میشم عین خودت 

ولی واقعا نتونستم الانم بی خیالش شدم والا

یعنی نمیره چه زن صبوری .افرین

الان که نه دیگه،به قول معروف پشم و کرکش ریخته.

ولی از اینده کسی خبر نداره،شاید رفت.

اگه رفتم به دَرَک .باز میندازمش بیرون.😂

نه زیادم اتفاقا صبور نیستم،ولی اینده بچه هام و ارامششون برام خیلی مهمه و خوشی و ناخوشی خودم در برابر اونا هیچی نیست برام.

من خیلی رو بچه هام حساسم.شاید این ضعف باشه شاید نه،ولی من اینجوریم دیگه.

من و خدا💫
به نظر من کار این اقاتون دیوانگی بوده و حسرت به دل داشته شماهم ناراحتی نداره .مهرت رو کامل بگیر بزا ...

چه حسرتی من دختر۱۴ ساله بودم زنش شدم چه حسرتی بایدب دلش بوده باسه زن ۴۰ ساله نگرفته بودکه حسرت دختربه دلش باشه