2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمهای گل ناراحت نشین این یه واقعیت هس نود درصد تنوع طلبن و ده درصد هم عقلشون نمیرسه یا میل جنسی ند ...

خب این با سرشت زنا جور در نمیاد.چطور یکی دیگه رو کنار شوهرت بپذیری .دست خود آدم نیست که.

تازه مگه خود مردا این چیزارو در مورد خانم خودشون میپذیرن؟

من و خدا💫
چه سیس حق به جانبم گرفته تازه کاربرا هم بهش میگن دستت درد نکنه حقیقتو با آمار نموداری نشون دادی 😅😅

خب ما که حق به ایشون یا اقایون نمیدیم تو این مسعله،ولی ازین لحاظ ازش قدر دانی شد که اعتراف کرد .اخه اکثرا اقایون جلو خانما میگن نه مردا اهل خیانت و تنوع طلبی نیستن،خانم‌ها بدبین و حساسن

من و خدا💫
خب این با سرشت زنا جور در نمیاد.چطور یکی دیگه رو کنار شوهرت بپذیری .دست خود آدم نیست که. تازه مگه خ ...

الان این خانم باید چکارکنه

باید اول شوهرش رو بدون فحش بزاره کنار براش ارزوی خوشبختی کنه

بعدشم خودشم جوان هس نباید به پای یه مرد زورگو پیر بشه