2777
2789
عنوان

رمان خونا

170 بازدید | 12 پست

رمان قشنگ مذهبی و عاشقانه سراغ دارید؟

مثل آدم و حوا ،عبور از سیم خاردار و...

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

رمان حریری به عطر آبان 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ایه طوفانم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
مرررسی😍 Pdfداره ؟

بله 

رمان تا تلاقی خطوط موازی هم بود 

که خیلیییییی قشنگ بود ۱۰ بار خوندمش

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
بله  رمان تا تلاقی خطوط موازی هم بود  که خیلیییییی قشنگ بود ۱۰ بار خوندمش

ممنونم 

اینو خوندم منم دوسش داشتم 😍

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
ممنونم ازت🌸

قربانت

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

دختری به نام  مروارید  

رقص مرگ

پسر غیرتی 

عشق تلخ زندگیم

پرستار من

افسونگر

لاک طلایی

عروس سرخ ۱۶ ساله

سیندرلا 

سرگرد راتین 

گرگ هایی به نام مرد

و بقیش یادم نمیاد اینها که نام بردم خیلییی خوشگلن ارزش خوندن رو دارن پیشنهاد میکنم بخونشون

دختری به نام  مروارید   رقص مرگ پسر غیرتی  عشق تلخ زندگیم پرستار من افسونگر لاک ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید عزیزم 

فقط اینکه اینا مذهبی_عاشقانن؟

یا ژانرهای مختلف هستن؟