2777
2789
عنوان

شوهرم از خودش نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 59 پست

این چیزا ذاتیه باید از درون ژرف بجوشه شوهر منم اینطوریه باید چوب تو استینش کنی تا از جاش بلند بشه بریم جایی😂

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
گفتم بهش  حتی دعوا هم کردم نمیفهمه  یا با خودم فک میکنم شاید با من حال نمیکنه کلا

توهم برنامه بریز با کسی برو بیرون دیه بهش نگو بیا بریم بیرون ببین عکس العملش چیه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم برنامه بریز با کسی برو بیرون دیه بهش نگو بیا بریم بیرون ببین عکس العملش چیه

من اخه دوستی ندارم بخام برم 

اونام اکثریت مجردا با دوست پسراشون میرن 

حالا هر چندماهی همو ببینیم 

من اخه دوستی ندارم بخام برم  اونام اکثریت مجردا با دوست پسراشون میرن  حالا هر چندماهی هم ...

خوب مهم نیس تو باهمونا برنامه بریز برو باو کن ببینه تو سرگرم خودتی تغییر میکنه

خوب مهم نیس تو باهمونا برنامه بریز برو باو کن ببینه تو سرگرم خودتی تغییر میکنه

نه یکی دوبار رفتم فهمید دوست پسراشون یا همکلاسیای دانشگام بودن انقدر حق ب جانب شد

هرچقدرم میگم خب میخاستی خودت ببری میگه میخاستی خودت بگی 😕😕😕😭

واقعاااا خدا بهمون صبر بده  بقیه میبینم التماس خانومشون میکنن برن بیرون و خوشگذرونی  خان ...

منم مثه تو ام عزیزم رانندس دوشب دوشب کمش ی شب نیس یک روز در میان 

فکر و ذکرش خونه ساختنه برا خودمودن میگ تموم شه بریم 

ولی ب قول خودت با دوستاش تفریحش ب جاس ولی من دگ تحمل ندارم با دعوا از بینیش در میارم تا نیاد خونه ول نمیکنم فک کن با بچه های شیر ب شیر اسیر خونه هستم و پزیرای مادرش متنفرم از این طرز زندگی واقعا شناخت قبل ازدواج مهمه

نه یکی دوبار رفتم فهمید دوست پسراشون یا همکلاسیای دانشگام بودن انقدر حق ب جانب شد هرچقدرم میگم خب م ...

نه با دوس پسرشون نه با خود دوستات یا فامیلی خواهری دختر خاله ای کسی یا اصلا خودت تنها برو بیرون و دیه بهش غر نزن بعد تاثیرشو ببین

اخ دقیقااا 

پس الکی حرص نخور

بعضی ها ذاتا اهل زن و بچه ب تفریح بردنن

شانس ما این شده

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋