2777
2789
عنوان

شوهرم از خودش نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییی هرچی میکشیم از این شانسه لعنتی

حق داری خیلی بده

چون شوهر منم اینجوریه

آرزوم بود ی بار از خودش بگه جمع کن بریم‌گردش

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
همش تربیت مادرشونه من ی مدت ک با خانوادش زندگی کردم تفریح همه چی برام زهر میکردن فهمیدم مثه عقده ای ...

دقیقا خانواده شوهر منم شاید بگم ب تعداد انگشتم نشوده برن بیرون رستورانی چیزی همش خونه هم دیگه پلاسن 

حتی ی پارک نرفتن 

بقول تو شوهرمم از خونه فراری کلا از خونه بدش میاد رفیق باز درجه یکی 

وقتی ب خانوادشم میگم ازش دفاع میگنن

شوهرمنم همش سرکاره میگه برای آرامش و آسایش توکارمیکنم،نمدونم کی پولدارمیشیم ک این دیگه کارنکنه بعد خ ...

دقیقا تا میگی ببر بیرون یا میگه سر کارماز اخرم طلب دارن که واسه زندگی دارن زحمت میکشن پول درمیارن برای اسایش اما ما اسایشی نمیبینم 

دقیقا خانواده شوهر منم شاید بگم ب تعداد انگشتم نشوده برن بیرون رستورانی چیزی همش خونه هم دیگه پلاسن& ...

هعیی خاهر بخاطر تربیت اونا و زندگی مزخرفشون ما باید بسوزیم مادرشوهر منم همیشه خونه هم پلاسن تفریح ندارن حتی شده دو روز میره خونه دختره خاهرش ک فقط دوتا اتاق داره خونش میمونه 

انقد دعوایی و منزوی ان ک شوهرم فراری شده از اونا همش میگم کاش شناخته بودمش و زود ازدواج نمیکردم 

اگ بچه نداری سعی کن نیاری لاقل چند سال نیار اگ اوردی هم دوتاش نکن خودت تو دردسر میفتی

هعیی خاهر بخاطر تربیت اونا و زندگی مزخرفشون ما باید بسوزیم مادرشوهر منم همیشه خونه هم پلاسن تفریح ند ...

هییی منم همین میگم ولی خب چی بگم متاسفانه یا خوشبختانه حامله ام 

من که باز شوهرم انقدر با خانوادش جور که نگو  ب اون باشه میخاد یکسره بره جا همونا