2777
2789
عنوان

امان از مادرشوهرم😑

174 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها برای باطل کردن دعا و طلسم چیکار کنم؟بچه ها متوجه شدم که صددرصد دعا گرفته برامون شوهرم یه حرفایی زد ک فهمیدم..اگه دعایی چیزی بلدین که باطل کنه بهم بگین لطفا

۴۰روز پشت سرهم سوره بقره پخش کن

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا اعتقاد دارید به این چیزا،اگه قرار بود هر کی از جاش بلند بشه دعا بنویسه و یکی بره ازش دعا بگیره واسه خراب کردن زندگی بقیه سنگ رو سنگ بند نمیشد استغفرالله پس خدا چه کاره ست؟

آخه چرا اعتقاد دارید به این چیزا،اگه قرار بود هر کی از جاش بلند بشه دعا بنویسه و یکی بره ازش دعا بگی ...

عزیزم هرکس اعتقاداتی داره منم چون شنیدم که دعا گرفته و اهمیت ندادم حالا چن ماهه دقیقا از همون موقع همش جنگ و دعوا داریم شوهرم کلا اخلاقش باهام عوض شده دیگ داره زندگیمون نابود میشه اگ همون اول اهمیت میدادم شاید الان اینجور نمیشد خودمم دارم داغون میشم

عزیزم هرکس اعتقاداتی داره منم چون شنیدم که دعا گرفته و اهمیت ندادم حالا چن ماهه دقیقا از همون موقع ه ...

اونجور که دوستان گفتن سوره بقره پخش کن تو خونت انشالله مشکلت حل میشه ،سعی کن ریشه مشکلت رو پیدا کنی ببینی چه جوری باید حلش کنی 

جدی تاثیر داره؟چون مطمئنم چیزی خورد شوهرم داده..با حرفای شوهرم مطمئن شدم خدا خودش جوابشو بده پیرم کر ...

اگ گذاشته باشه تو خونت تاثیر داره ولی اگ ب خورد شوهرت داده باشه یا دعا از راه دور کرده باشه باید بری پیش دعا نویس کنسلش کنی

اونجور که دوستان گفتن سوره بقره پخش کن تو خونت انشالله مشکلت حل میشه ،سعی کن ریشه مشکلت رو پیدا کنی ...

ممنونم از همه برام دعا کنین.پسرم ۲سالشه هنوز نمیخام زندگیم از هم بپاشه😔

گفته های یکی از دوستان,,,,, عزیزان اگه دشمن دارید اگه بختتون بسته هست اگه هر مشکلی دارید تو زندگیتون سمت دعا نویسی و دعا گرفتن و سرکتاب و این اراجیف نرید اخرت خودتون رو به دست خودتون نابود نکنید. این سرکتابی ها روح خودشون رو به اجنه های کافر فروختن برای همین تا حدودی میتونن از گذشته و آینده بگن این دعاهایی که میگیرد اکثرا طلسم و سحر هست ایات صد و دو تا صد و پنج سوره بقره دقیقا توضیح داده کسایی که این کار رو میکنن هیچ بهره ای در اخرت ندارند والا من زبونم مو دراورد از بس گفتم هی میگن ما رو بستن!!!! عزیز من اگه کسی هم براتون کاری کرده چرا نماز شب نمیخونید که باطل بشه چرا زیارت حرم های اهل بیت علیهم السلام مثل مشهد یا کربلا نمیرید که هرچی براتون بستن باطل بشه؟ یا چرا نذر چهل شب زیارت عاشورا با دعای علقمه نمیخونید ؟ چرا سوره بقره نمیخونید و کلا پناه نمیبرید به خداوند و از توسل به اهل بیت علیه السلام بهره نمیگیرید؟ بچه ها الکی با اخرت خودتون که دنیای جاویدان هست بازی نکنید راضی به مقدرات الهی باشید بدونید سحر و جادو و طلسم و هرچی همه به اذن خداوند اثر میگذاره به درگاه خداوند پناه ببرید نه اینکه بیایید تازه همه چیزتون رو ببازید !!! از من گفتن بود.... پی خرافات نرید پی این کارهای باطل نرید!

من از حاج اقا مومنی که در تلویزیون صحبت میکنن شنیدم. ایشون گفتن من بزرگترین ساحر و طلسم نویس ایران رو پیدا کردم. دم مرگ بود. ازش پرسیدم و اون گفت: حتی بدترین سحر و طلسم هم که بکنن کسی رو. با یه نگاه به ضریح امام معصوم باطل میشه. اگه شک دارید که سحر شدید، یه مشهد برید پابوس اقا امام رضا. صد در صد باطل میشه