گفته های یکی از دوستان,,,,, عزیزان اگه دشمن دارید اگه بختتون بسته هست اگه هر مشکلی دارید تو زندگیتون سمت دعا نویسی و دعا گرفتن و سرکتاب و این اراجیف نرید اخرت خودتون رو به دست خودتون نابود نکنید. این سرکتابی ها روح خودشون رو به اجنه های کافر فروختن برای همین تا حدودی میتونن از گذشته و آینده بگن این دعاهایی که میگیرد اکثرا طلسم و سحر هست ایات صد و دو تا صد و پنج سوره بقره دقیقا توضیح داده کسایی که این کار رو میکنن هیچ بهره ای در اخرت ندارند والا من زبونم مو دراورد از بس گفتم هی میگن ما رو بستن!!!! عزیز من اگه کسی هم براتون کاری کرده چرا نماز شب نمیخونید که باطل بشه چرا زیارت حرم های اهل بیت علیهم السلام مثل مشهد یا کربلا نمیرید که هرچی براتون بستن باطل بشه؟ یا چرا نذر چهل شب زیارت عاشورا با دعای علقمه نمیخونید ؟ چرا سوره بقره نمیخونید و کلا پناه نمیبرید به خداوند و از توسل به اهل بیت علیه السلام بهره نمیگیرید؟ بچه ها الکی با اخرت خودتون که دنیای جاویدان هست بازی نکنید راضی به مقدرات الهی باشید بدونید سحر و جادو و طلسم و هرچی همه به اذن خداوند اثر میگذاره به درگاه خداوند پناه ببرید نه اینکه بیایید تازه همه چیزتون رو ببازید !!! از من گفتن بود.... پی خرافات نرید پی این کارهای باطل نرید!
من از حاج اقا مومنی که در تلویزیون صحبت میکنن شنیدم. ایشون گفتن من بزرگترین ساحر و طلسم نویس ایران رو پیدا کردم. دم مرگ بود. ازش پرسیدم و اون گفت: حتی بدترین سحر و طلسم هم که بکنن کسی رو. با یه نگاه به ضریح امام معصوم باطل میشه. اگه شک دارید که سحر شدید، یه مشهد برید پابوس اقا امام رضا. صد در صد باطل میشه