2777
2789
ما هم از اینا توی کلاسمون هست محلش ندی خودش میره گم میشه😜

محلش نمیدم ب خدا 

اخه این تنها نیست یکی هست از این بدتره 😂😂

وای یکیشون هست خیلی ضایع رفتار میکنه بعد با بچه ها رفتیم پیجشو چک کردیم و دیدیم ی پیج رو داره فالو میکنه ک تکنیکای جذب دخترارو میذاره و اون داره تکنیک هارو اجرا میکنه دقیقا 😂😂

ولی جالبه صد در صد دخترا ازش متنفرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای دقیییقا ادمو روانی میکنن  فلانی جان هم دیده شده گفتن

خخخ یعنی خیلی گوشت تلخ میشه!البته ناگفته نماند که دخترامونم همینن!!!مثلا حامد جزوه داری؟؟عزیزدلم بزار پات برسه به محطه دانشگاه بعد!حامد و امثالش هم میبینی به وقتش صمیمی هم میشی باهاش  

من جو گیر نیستم اصلا اتفاقا از اون ور بوم افتادم خیلی مغرورم همزمان که اجتماعیم من دانشگاه حضوری باش ...

😄 خوبه. 

زیاد هم مغرور نباش. روابطت رو حفظ کن با بچه های کلاس تون 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

برد پیته😂😂

😂

بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:) 
خخخ یعنی خیلی گوشت تلخ میشه!البته ناگفته نماند که دخترامونم همینن!!!مثلا حامد جزوه داری؟؟عزیزدلم بزا ...

همووون 

یکی از دخترای ما کراش زده رو یه پسره بعد انقدر ضایع بازی دراورد فقط خواجه خافظ شیرازی نمیدونه

مورد بعدی لطفاً جزوه هاتو منگنه کن😂 

یا بزار توی پوشه یا کاور. دستت نگیر که هر کسی خورد بهت جزوه هات بریزه زمین. 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.