وای یه پسره تو کلاسمون هست دیوونم کرده من خوشم نمیاد هی جواب بدم بعد این هر دقیقه منو ریپ میکنه تو گروه جواب ی ریپصم ندی میاد میگ اتفاقی افتاده ک با من بد شدی ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بزارین یه چیزی بهتون بگم!پسرای ترم اولی بعضا جوگیر میشن دوس دارن با همه صمیمی باشن...اسم کوچیک دخترا رو صدا میکنن مثلا نداااا!!!اقا نکنین از این کارا خدایی ترم اولی اصلا قشنگ نیست نیومده صمیمی بشین!مخصوصا که الانم مجازیه و فعلا حضوری همدیگه رو ندیدین!
من جو گیر نیستم اصلا اتفاقا از اون ور بوم افتادم خیلی مغرورم همزمان که اجتماعیم من دانشگاه حضوری باش ...
عه نکشیمون بابا انجلینا جولی
بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:)