2777
2789
من برد پیتم

برد پیت در برابر تو غلام علی سرکوچمونه اصن

بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:) 
همووون  یکی از دخترای ما کراش زده رو یه پسره بعد انقدر ضایع بازی دراورد فقط خواجه خافظ شیرازی ...

اخ اخ یکی از دخترای ما هم همین کارو کرد آبرو برا پسره نزاشت اخر سر پسره هر چی از دهنش در اومد بارش کرد گف من عاشق تو نیستم انقدر رو مغز من پاتیناژ نرو دست از سرم وردار!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی من ایلان ماسک آیندم😎

باشه تو ایلان ماسک آینده باش منم فقط میخندم 😁

بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:) 

خودت جزوه داشته باش. به پسرا اهمیت نده. همیشه یکم پول ته کیفت نگه دار. به حرف بچه ها که میگن امتحانو کنسل کنیم گوش نکن و درستو بخون 99 درصد امتحانا کنسل بشو نیست. تا وقتی دوستت رو کاااامل نشناختی باهاش تنهایی جایی نرو. فعلا همینا به ذهنم رسید😁

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)