2777
2789

یکساله عقدم شوهرم بددل و شکاکه البته خودش میگه نیستم خیلی داد میزنه وقتی عصبانی میشه فحش میده بهم بعد یادش میره. همش به خانوادم گیر میده و توهین میکنه بعد میگه من درد دل میکنم باهات تو ناراحت نشو 😢 ولی همش میگه خیلی دوستت دارم دیگه نمیدونم راست میگه یا نه 🥺 نمیتونم دیگه حرفاشو باور کنم ازش میترسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا پرسیدن داره؟؟؟اینو بدون این مشکلات بعد از عروسی و بچه دار شدن چند برابر میشن

خودمم همینو حس میکنم اما میترسم بعدا همه بهم بگن تو دختر بسازی نبودی بلد نبودی اونو درست کنی 

این دوست داشتن که فایده نداره با حرمت شکنی.. 

اوایل بهم میگفت احترام احترام خیلی برام مهمه من به خانوادش احترام میذارم پشت سرشونم حرف نمیزدم اما اون همش میگه من حرص میخورم 

یکبار محض درددل به خانواده اش بدوبیراه بگو اگر ناراحت نشد و باهات همدلی کرد اوکیه،😁

😅😅 یه بار گفت یه هفته بیا بمون خونمون گفتم من حوصلم سر میره اونجا تنهام نمیام بمونم گفت تو خواهر و مادر منو دوست نداشتی از اول پس طلاقت میدم 😂

اگه میتونی با این اخلاقاش بسازی و دوسش داری بمون ولی آخرش خسته میشی ... مردای بد دل و شکاک بعد ازدو ...

حال روحیم خیلی بده میترسم بعدا اجازه ی هیچ کاری نداشته باشم حتی سر زدن به مادرم . ولی بازم میگم بعدا پشیمون نشم🥺

ببین دوران عقد و نامزدی بقول دکتر هلاکویی ی دورانیه ک همه تلاش میکنن خوب خودشونو بیشتر نشون بدن وقتی ...

یه وقتایی قول میده دیگه خوب باشه ولی چند روز بیشتر نمیتونه 😂😂

حال روحیم خیلی بده میترسم بعدا اجازه ی هیچ کاری نداشته باشم حتی سر زدن به مادرم . ولی بازم میگم بعدا ...

میدونم عزیزم درکت میکنم 

یکیو میشناسم همسرش بد دل و شکاک بود فکر میکرد درست میشه وقتی رفتن زیر یه سقف بدتر شد و حتی اجازه نمیده زنش تا خونه مامانش بره و هر وقت خودش میره بیرون درو از رو زنش قفل میکنه💔