2777
2789
عنوان

منت کشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نذار عادت کنین،،،یه نصیحت برادرانه اس گوش کن

دوست ندارم عادت کنیم اینجوری باشه

ولی خُب هم من از دستش دلخورم هم همسرم خیلی عصبانیه میترسم برم طرفش پسم بزنه و ضایع شم

دوست ندارم عادت کنیم اینجوری باشه ولی خُب هم من از دستش دلخورم هم همسرم خیلی عصبانیه میترسم برم طرف ...

با ریزه کاری شروع کن،،،اول چایی ببر،،،یا یه کار کوچیک که مثلا خودت نمیتونی انجامش بدی

لایک نکنید ممنونم🌹🌹🌹
اره قبلا من میرفتم منت کشی الان نمیخوام دیگه برم آخه اون مقصره  میخوام قهر بمونم ولی سخته برام ...

منم خیلی برام سخته قلبم درد میکنه میخواستم برم خونه بابام  اینقدر امید دارم ک هنوز موندم😔

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉

پیداکرردی بمنم بگو راهشو

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
منم خیلی برام سخته قلبم درد میکنه میخواستم برم خونه بابام  اینقدر امید دارم ک هنوز موندم😔

برای منم سخته خیلی سخت 

اصلا انگار عین خیالش نیست یا شایدم میخواد حرص منو دربیاره 

الان غدا درست میکنم نمیاد بخوره قبلا اینجوری نبود 

اگه میتونی باهاش آشتی کن 

برای منم سخته خیلی سخت  اصلا انگار عین خیالش نیست یا شایدم میخواد حرص منو دربیاره  الان ...

اینم ݝذا نمیخوره میمونی من میزو جمع کردم میاد واسه خودش میخوره ..ن خواهر موضوع پیچیره تر از این حرفاس خخ فقط موندم ی کاریم تموم شه بعد میرم برای همیشه ببینم تا انجام اون کار رفتارش چطور میشه پیش قدم میشه یا ن

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉