سلام من دوقلو بار دارم...،12 روز از سرکلاژم میگذره...طول سرویکسم قبل عمل 27 بود...یکی از جفتا خلفیه یکی مارژینال تحتانی الان خیلی واژنم تیر میکشه ...خیلی وحشتناک کسی مثل من بوده؟؟؟
عزیزم کاش تو عنوانت مینوشتی درد واژن بعد ازعمل سر کلاژ .... چون ماها تجربشو نداشتیم اینجوری هرکی عمل کرده راهنماییت میکرد .... بنظرم به دکترت زنگ بزن بپرس اگه شدیده شاید خطرناک باشه
سلام میشه منو راهنمایی کنید منم درد واژن دارم دوقلو باردارم شما دکترتون با وجود جفت ماژینال شمارو سرکلاژ کرد آخه ب من میگه باید جفتت بره بالا بعد سرکلاژ اون یکی جفتم هم فوندال درد واژن امونمو بریده نمیتونم یه دقه بشینم شما استراحت مطلق ی؟؟
سلام میشه منو راهنمایی کنید منم درد واژن دارم دوقلو باردارم شما دکترتون با وجود جفت ماژینال شمارو سر ...
سلام عزیزم.انشالله بسلامتی کوچولوها به موقع میان بغلت.درد واژنت چطوریه؟با ترشحه زیاده؟مثل تیر کشیدن از عمق واژنه یا نه همین جلوی واژن درد داری؟منم جفتم پایین بود.تا هفته ۱۸ همه چی خوب بود و نیاز به سرکلاژ نداشتم.هفته ۱۹ یه دفعه طول سرویکسم از ۳۰ اومد به ۲۵ و اورژانسی سرکلاژ شدم.فقط استراحت کن و زیر با سنت یه بالشت کوچولو بزار و پاهاتو بزن به دیوار .حداقل روزی سه بار و ار بار ۵ دقیقه اینجوری باش.کمکم بچه ها و جفت میرن سمت بالا.اگه برات مقدوره قسمت پایین تختتو چیزی بزار تا حالت سطح شیبدار بشه که واسه جلوگیری از زایمان زودرس خیلی مهمه