2777
2789
اهان ممكنه تو مراحل بعد بقيه شهرها اضافه شه؟

شما کلا اسم شهرتون نیست تو لیستش؟ اگه کلا اسم شهرتون جزوش نیست آره ممکنه تو دوره های بعدی شهر شماام اضافه شه . ولی اگه اسم شهرتون هست اما مکان خونه هایی که بهتون قراره بدند رو یکی از شهرای نزدیکتون زده یا توی حومه ی شهرتون همون حوالی رو میدن هر موقع که ثبت نام کنید

[QUOTE=216636902]خواهش میکنم  بی پولی 😁😁یه مبلغی باید واریز میکردیم اون موقعه نداشتیم نرفتیم [/QUOTE

ان شالله همه مستجرا خونه دار بشند الان دیگه تنها امیدی که میشه خونه دار شد همینه اشکال نداره ان شالله خدا کمک کنه دوره های بعدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=216636902]خواهش میکنم  بی پولی 😁😁یه مبلغی باید واریز میکردیم اون موقعه نداشتیم نرفتیم ...

ان شاءالله 

ان شاءالله خونه پر از شادی وسلامتی ورزق روزی همه بشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
از مسکن مهر هم من اطلاعی ندارم بخاطر همین پرسیدم مگه اون چجوری بود؟ اذیت کردن تو ساختش؟ 

تو شهر ما كه مسكن مهر و خيلى بد ساختن ايمنى كم نقشه هاى افتضاح كلا افتضاح

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر