2777
2789
عنوان

آدم بی شرف

1200 بازدید | 30 پست

بچه ها من چند وقته کوتاه مدت هست که ازدواج کردم ، یه داداش و زن داداش دارم که از من بزرگتر هستن نمیدونید سر خواستگاری و عروسی اینا چه به روز من آوردن . زن داداشم از لجش قهر کرده بود و میگفت نمیام سر عقدش چون من نامزدی نبودم در صورتی که نامزدی ای در کار نبود و داداشم کلی دعوا میکرد که چرا زن من تو خواستگاری نبوده و ... و آخر سر هم با کلی دعوا با پدر و مادر اومدن سر عقد ، خیلی ازشون بدم میاد خیلی حیوون هستن و منو سوزاندن تو شرایط حساس زندگیم بعد از عروسی هم اصلا به روی خودشان نیاوردن برای پاگشا منم محلشون نگذاشتم ، حالا بعد از چند وقت حرفهاشون رو که مادرم میزنه حالم بد میشه ازشون نفرت دارم بعد مامانم میگه ازشون قطع رابطه نکن ولی آخه این رابطه به چه درد میخوره ؟ به نظرتان چه کار کنم چه سیاستی پیش بگیرم؟

اینم بگم سر عقد من با زن داداش بزرگم که اونم موزی هست و کلی هم با هم لج هستن جور شده بود و همه رو بر علیه من کردن تا جایی که اصلا من به خاطر اونا بی خیال عروسی شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی رو بی خیال نشو یه لباس عروس بپوش اتلیه هم برو به اونا هم نگو یه دفعه عکسشو بزار بترکن  

ضمنا حیف اعصابت همین که با شوهرت خوش باشی و بهشون محل ندی واسشون از همه چیز زجراور تره 

مادرتون درست میگن

به هیچ وجه قطع رابطه نکن باهاشون

کلا با همه در طول زندگی اینجوری برخورد کنید ،یعنی با هیچکس قطع رابطه نکنید فقط با هرکسی متناسب با خودش رفتار کنید

منظورم این نیست با هرکی مثل خودش رفتار کنید منظورم اینه که وقتی اخلاق یکی رو بلد میشید جوری برخورد کنید تو روابط باهاش که اذیت نشید ولی من موافق قطع رابطه مخصوصا با خانواده دختر نیستم

دختر در هر شرایطی باید همه کس رو داشته باشه چون اعتمادی به زندگی مشترک نیست

مادرت اون حرفا رو باید دفن کنه ن اینکه با روح و روان شما بازیکنه با نبش قبر الکی.. آرامشت رو با هیچی عوض نکن من اگه بودم هم جشن عروسی میگرفتم هم بعدش قطع رابطه میکردم.. برا جشنمم منت هیچکی نمیکشیدم باورکن منت ک نکشی خودشون رام میشن

چشمان تو آفریقاست.. 
برات مهم نباشن اصلا . دکتر هلاکویی میگه هر انسان سمی که تو زندگیتون هست و باعث آزار شما میشه رو حذف ...

کاش میشد 

بعضی افراد نزدیکان همسر هستن 

من از سمت خانواده خودم اینکار رو میکنم 

مهم نیست طرف کی هست ‌..... آدم سمی رو حذف میکنم 

ولی خانواده همسر نمیشه .... 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
مادرتون درست میگن به هیچ وجه قطع رابطه نکن باهاشون کلا با همه در طول زندگی اینجوری برخورد کنید ،یع ...

چرا عزیزم اعتماد نیست به نظرم به بعضی خانواده ها بعضا اعتماد نیست بعضی مردها هستن به کل خانواده برابره 

کاش میشد  بعضی افراد نزدیکان همسر هستن  من از سمت خانواده خودم اینکار رو میکنم  مه ...

برای من خانواده همسر راحتتره حذفشون  ولی انصافا اخلاق و رفتاره اونا بهتر از خونوادمه خانواده خودم عذاب آوره الان ۴ ماهه با یکی از برادرام قهرم مامانم زندگیمو زهرمار کرده 

چرا عزیزم اعتماد نیست به نظرم به بعضی خانواده ها بعضا اعتماد نیست بعضی مردها هستن به کل خانواده براب ...

نظر شخصیه من اینه عزیزم دیگه نمیدونم

از نظر من هیچکسسسسس نمیتونه جای خانواده اولیه آدمو بکیره مگر فرزند