2777
2789

بهم گفتن بعد از اینکه لیزر موهای زاید تمام شد اگه باردار بشم ممکنه دوباره همش در بیاد 

واقعا بد اینهمه هزینه خیلی زور داره بی نتیجه بمونه

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)
با اجازه ی اسی توروخدا برای مامانم دعا کنید توروخدا  دعا کنید حالش خوب شه

عزیزم ان شالله حالشون کامل خوب میشه

واسش حمد میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم که بعد 15.16جلسه لیزر بیکینی که آخرین جلسه دیگه همه ازبین رفتن الان 45روزی گذشته ازآخرین جلسم بازم دارن برمیگردن

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
من چی بگم که بعد 15.16جلسه لیزر بیکینی که آخرین جلسه دیگه همه ازبین رفتن الان 45روزی گذشته ازآخرین ج ...

وااای نگو

با چه دستگاهی رفتی ؟

من کندلا جنتل مکس پرو میرم

الان یه هفته از جلسه اولم گدشته اما چرا هیچ تغییری نکرده موها کم نشده

وااای نگو با چه دستگاهی رفتی ؟ من کندلا جنتل مکس پرو میرم الان یه هفته از جلسه اولم گدشته اما چرا ...

منم الکساندر کندلا بودش. تقریبا دوهفته ای باید بشه که موها بریزن. لیزر فقط برا جاهای پرمو خوبه برا دست وصورت واینطور جاها خوب نیس نتیجه عکس میده. بقیه جاها زودتر جواب میده ولی بیکینی لعنتی خییییلی طول میکشه مخصوصا داخلش

منم الکساندر کندلا بودش. تقریبا دوهفته ای باید بشه که موها بریزن. لیزر فقط برا جاهای پرمو خوبه برا د ...

یعنی بعد از اینهمه جلسه هم چنان همش در میاد یا فقط یه نواحی کوچیک بیکینی

یعنی بعد از اینهمه جلسه هم چنان همش در میاد یا فقط یه نواحی کوچیک بیکینی

کامل ازبین رفته بودن ها بعد الان میبینم که بور دارن درمیان😢😢 به صورتت دست نزن منم برا بالالب وچونه رفتم تحریک شدن ضخیم شد صورتم