2777
2789
عنوان

مامانِ غزاله رضایت نداد.. ارمان اعدام شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 87 پست

من در جایگاهی نیستم که قضاوت کنم 

نه تنها من بلکه هیچکس حق قضاوت نداره جز خدا 

من فقط میدونم که دوتا بچه دل پدر مادرا رو خون کردن همین 

مواظب تربیت بچه هامون و رفت و امدها باشیم

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نمیدونم چرا انقد کشش دادند اگه چند سال پیش اعدام شده بود الان یکم فراموش شده بود ولی بعد از این همه تلاش و به این در و اون در زدن و التماس اخرش اعدام شد...خیلی سخته اینجوری خیلی 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
اول از اینکه هر جرمی مجازات داره قتل هم اعدام ولی نه اینکه طرفو ۵ بار پای چوبه ببری این دیگه زیادیه& ...

بنظرتون ی نفر رو ۵ بار ببرن پای چوبه دار .با اینکه ی نفر کشته بازم زیادیشه ؟

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

من میگم شاید دختره اصن نمرده باشه اینا نباید ارمانو اعدام میکردن گناه داشت تو زندان فوق لیسانس گرفته بود😕

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
هشت سال پیش دخترش تو خونه ی این اقا بقتل رسیده ... هردو بچه سال بودن... 

چجوری به قتل رسیده بوده؟؟😱😱😱

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
نمیدونم شاید حبس ابد بهتر بود... جنازه رو پیدا نکردن شاید دختره نمرده زندس... شاید یجا زندگی میکنه ح ...

😐😐🤦‍♀️

خواهر اول اینکه دختر این همه ضربه خورده به سرش کلی خون ریزی کرده 

جای تنفس هم نداشته تو چمدون 

بعدشم عکسش همه جا پخش شد اگ زنده میبود بالاخره یکی گزارش میکرد ک دیدتش🤦‍♀️

من میگم شاید دختره اصن نمرده باشه اینا نباید ارمانو اعدام میکردن گناه داشت تو زندان فوق لیسانس گرفته ...

نکشته بود و نمی‌گفت زنده اس؟ 

امکان داره؟ 😂😎

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔