2777
2789

احساس میکنم اگه با خواستگار قبلی ازدواج میکردم قطعا شرایطم بهتر بود

اجتماعی تر بود، بیشتر اهل تفریح و مسافرت بود، دست و دلباز تر بود ( نه اینک بگم شوهرم الان خرجم نمیکنه ولی خب اون قطعا خیلی خرجا رو بدونک بگم میکرد برام) منو خیلی دوسم داشت( سر حماقت ردش کردم)، پیگیرتر بود به من ینی اینکه کجام چیکار میکنم بیشتر اهمیت میداد شوهرم نک کلا اهمیت نده ولی معمولیه.بعدم اونا بیشتر اهل رفتامد بودن اینا سال تا سال ادم نمیبینن هیجااا دعوت نمیشن نمیرن هیجا ب هیجا!!! ما برعکس..

با اینک شوهرم الان پسر خوبیه، کاریه، مودبه، داره سعی میکنه بهتر شه و از اولش خیلی بهتر شده ولی همین چیزا باعث شده همش غصع بخورم دست خودمم نیست انگار زندگیم هیجان نداره یک نواخته... این چیزا عذابم میده چیکار کنم رهابشم از این افکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اگه خیانتو دست بزن داشت ازیک نواختی درمیومد درست میگی بنظرم طلاق بگیر... 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

همش سعی میکنم مقایسع نکنم ولی هی میاد ت ذهنم😓 چطوری رها بشم ازش

هروقت میاد توی ذهنت بگو به درک، هرچی که بود بود، الان که نیستش

تمرکزتو بزار روی زندگی خودت و شوهرت

بیکار نمون، برا خودت شغلو درامد جور کن

بیکاری بدترین درده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
تو چون با خاستگارت زندگی نکردی بدی هاشو نمیدونی.... تو دوران خاستگاری همه خودشون رو بهتر از چیزی که ...

اره ولی همین چیزای اولیه اس باز نگا میکنم غصه میخورم

ت اون مدت خواستگاری همش گل کادو.. همش پیگیری حالم...

شوهرم نه اونطور پیگیر نیس...یکمم خسیسه بهتر شده البته اوایل داغون بود

نه شاغلم

خب بازم زمان اضافه داری که به اون فکر میکنی، همونم پر کن

ذهنتو نظم بده 

فکرتو کنترل کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch