2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

1120 بازدید | 59 پست

سلام 

بعد عروسی چند بار یه بار به مادرشوهرتون سر می زنید؟ 

اجازه می دید شوهرتون هم تنهایی بهشون سر بزنه؟ 

چیکار می کنید اگه شوهرتون خیلی تنهایی میره اونجا که کمتر بره؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

عیدتا حالا نرفتم میگه نمیخاد بیای من خودم میام😁

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

هفته ایی یکبار یا خودشون هم زنگ بزن بیشتر بشه میرم.

بله شوهرم تنها می‌ره بعضی وقتها مردها هم دوست دارن با مادرشون باشند مگه اسیر آوردم؟ 😎

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ایی یکبار یا خودشون هم زنگ بزن بیشتر بشه میرم. بله شوهرم تنها می‌ره بعضی وقتها مردها هم دوست د ...

نمی ترسید ک چیزهای تو زندگیتون رو از زیر زبون پسرشون بکشن بیرون 

خودم هفته ای ۱بار  همسرم هرروز میره

جدی؟ یعنی با همسرتون نمی رید؟ 

من خوشم نمیاد حرف های زندگیم به خونه مادرشوهرم راه پیدا کنه چجوری اینقدر راحت می گین هرروز 😰

همسرم حرف ببر و بیار نیس مادرشوهرمم خیلی خوب و مهربونه اندازه مادر خودم دوسش دارم...

شوهر منم نیس اما مادرش از زیر زبونش حرف می کشه

من ارزومه تنها بره.نمیره که

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
نمی ترسید ک چیزهای تو زندگیتون رو از زیر زبون پسرشون بکشن بیرون 

اسی اگه به این باشه میتونن وقتی همسرت بیرونه زنگ بزنن روگوشیش مرد اگه دهن لق باشه بغلتم که نشسته باشه بازم می‌تونه با پیام بگه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........