2777
2789
عنوان

برای بار دوم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع دعواتون رو متوجه نشدم 

ماه ها پیش سر اینک اصرار میکردن شب خونه پدرش باشیم من معترض شدم خانوادش بزرگ کردن که خانواده دختر یادش میده ک شب نمونه خونمون مااز هر دو طرف قطع ارتباط کردیم خانوادش خیلی بی فرهنگ هستن من نخواستم زیاد با خانواده من بحث لفظی کنن زورم ب مامانم رسید که از اونجا کادویی بخره برا آشتی که دعوا راه انداخت

مسخره کردن نداره اشتباه کرده کمک خواسته نمیتونی کمک کنی نمک رو زخم نپاش

ازدواج و طلاق اول باید درس عبرت بشه که با شخصی همینجوری ازدواج نکنه.

و اینکه اینقدر سریع فکر کردن به طلاق خوب نیست.

وقتی ازدواج دوم هم این شکلی خیلی بده

من بودم با همون اولی میرفتم خارج🙈 

چی داره اینجا 

حالا من و شوهرم بال بال میزنیم برای مهاجرت🤣

شوهر الانتم خیلیییی پروعه از سرتم زیاده 

از خونه بیرون کردن و درک نمیکنممممم

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 

بگیر جدا شو . واقعا چجور باز چشم و گوش بسته ازدواج دوم می کنید من خودم ۲۰ سالم بود یک ناموفق داشتم الان سی سالمه با وجود هزاران خواستگار خوب و عالی باز میترسم ازدواج کنم،؟🙄

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

عزیزم بهتر نبود قبل ازدواج یه مدت آشنا میشدین بعد ازدواج میکردین از شمایی ک تجربه یه زندگی ناموفق د ...

یکسال آشنایی بود ولی از وقتی رفتیم خونه مشترک بد دهن شکاک قدرشناسی و کلی صفات بد داره