2777
2789
عنوان

برای بار دوم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 80 پست
الان باید یه بار دیگه طلاق بگیری و دوباره همین امسال ازدواج کنی بعدی میشه ۲۷ سالگی بعدش ۳۰  ...

واقعا متاسفم بابت سطح شعورت 

هرچی بچه است ریخته تو سایت 

طعنه و قضاوت چیزی جز دیدن همون چیزهایی که برات تمسخر آمیزه تو آینده ات و زندگی خودت نخواهد داشت 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
کوتاه بیایی  تموم  کارت. منم ازدواج دومم هست  جای مامانت  هستم در آینده  ش ...

چراعزیزم؟ منم ازدواج دومم بطلاق فکرمیکنم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تو شرایط سختی هستم

عزیزم ازدواج دوم رو دیگه باید عاقلانه انجام میدادی.. یکبار. شکست خوردی باید درس میگرفتی از اولی.. نه اینکه از چاله دربیای بیوفتی توی چاه.. چرا دقت نکردی آخه..😐 تحصیلات ت چیه.. شاغلی؟ 

هر کس حریم الهی را نگه دارد خداوند او را از بن بست رها میکند و به او روزی میدهد از جایی که گمان نمی برد... 
حالا چی گف مگه طفلک منم دارم گریه میکنم پستشو خوندم خندم گرفت

من از حال خودم مینالم از اشتباهاتم انتخابات اشتباهم این جور حرفایی بعضیا واقعا بیشتر آزار میده

مشکل اینکه زود تصمیم به ازدواج مجدد گرفتی شما با یک بار طلاق باید بدونی که اختلاف هر نوعش چه سنی چه فرهنگی وقتی زیاد باشه سرانجام خوبی نداره ، الانم باید با مشاور صحبت کنی نمیشه که سرسری طلاق گرفت

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

عزیزم ازدواج دوم رو دیگه باید عاقلانه انجام میدادی.. یکبار. شکست خوردی باید درس میگرفتی از اولی.. نه ...

من ارشد هستم  خانوادم پشتم هستن راحت میتونم جدا شم و زندگی کنم از این بابت مشکلی نیست

بهترین کارو شما انجام میدی

الان مادر شما سوغاتی خریده برای شوهرتون بعد شوهرتون دعوا می‌کنه ؟ایشون چرا باید ناراحت بشه که هدیه گرفته؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
مشکل اینکه زود تصمیم به ازدواج مجدد گرفتی شما با یک بار طلاق باید بدونی که اختلاف هر نوعش چه سنی چه ...

من‌خودم بارها مشاور رفتم ولی تک نفری نمیشه ک باید اونم بیاد

من از حال خودم مینالم از اشتباهاتم انتخابات اشتباهم این جور حرفایی بعضیا واقعا بیشتر آزار میده

اگه طرف مقابلتان شما رو یه انسان فهمیده و قابل احترام حساب نمیکنه کات کن و طلاق بخدا تجربه ام رو میگم،ما ۱۴ ساله ازدواج کردیم هرگز بهم بی احترامی نکردیم 

من بودم با همون اولی میرفتم خارج🙈  چی داره اینجا  حالا من و شوهرم بال بال میزنیم برای م ...

بچه بودم نمی فهمیدم ک اگر الان بود بله میرفتم ولی اونموقع میترسیدم

اوایل ازدواج این مسایل خیلی زیاده. منو شوهرم ده ساله ازدواج کردیم تا ۵ سال اول وحشتناک بوده به نظرم اما خودم با سیاست و درایت و با صبر شوهری ساختم که همه حسرت زندگی مو میخورن. بارها شده جلوی خودم میگن خیلی خوش شانسی

اگه طرف مقابلتان شما رو یه انسان فهمیده و قابل احترام حساب نمیکنه کات کن و طلاق بخدا تجربه ام رو میگ ...

متاسفانه طرف مقابلم اصلا منطقی نیست در زمان نامزدی خیلی خوب بود ولی الان پدرش یاد میده ،من نمیتونم