2777
2789

اول اینکه اگه کتاب تستت برا زبان مینی دیکشنری داره حتما استفاده کن خیلی کمک میکنه چون همه کلمات درس هس کلمه هارو ک یاد گرفتی برو سراغ نکته های گرامری تمامشو نکته نکته تو یه کاغذ بنویس اگه جزوه داری ازونم استفاده کن اگه نداری نکته های مهم درسنامه کتاب تستتو بنویس بعد که اینکارا رو کردی برو تست بزن بررسیش کن نکته ای بود یادداشت کن هردفعه هم ک میخوای این درسو بخونی اون کاغذ نکته ها و لغاتو بخون روش من این بود:)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاالان شروع کنه خیلی بنفعشه

ممنون،،تمام درستش خوبه بدون تقلب امتحانش رو بیست میشد فقط زبان رو به سختی یاد میگیره انشا الله مثل شما مدرس بشه  

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
👍🌹 گفتن شهاب اناری  منم اینو گرفتم  سیر تا پیازم دارم باید اینم بگیرم دیگه

خیلی سبز از شهاب اناری بهتره درسنامشم بهتره:)شهاب اناری نکته های مزخرف و اضافه زیاد داره:)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
ممنون،،تمام درستش خوبه بدون تقلب امتحانش رو بیست میشد فقط زبان رو به سختی یاد میگیره انشا الله مثل ش ...

حتما میتونه🌷🌷🌷

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗
خیلی سبز از شهاب اناری بهتره درسنامشم بهتره:)شهاب اناری نکته های مزخرف و اضافه زیاد داره:)

حالا خیلی سبز بنظرت میتونه بهتر کمکم کنه یا جلالی بود چی بود🤭

حالا خیلی سبز بنظرت میتونه بهتر کمکم کنه یا جلالی بود چی بود🤭

جلالی رو نداشتم ولی خیلی سبز و شهاب اناری جفتشو داشتم خیلی سبز خیلی بهتر بود:)

جلالی رو یکی از کاربرا الان گفت فک کردم شما بودین حواسم نبود😁

🤍🤍