تنهاترین_74 مدیر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 عنوان بیایین از مادر و خواهر خواستگارم بگم براتون | مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 56 پست من با سینی چای وارد شدم مادر و خواهر پسره یه جوری منو نگاه میکردن انگار من دزد پسرشونم مادرش از چشماش حسادت میریخت خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸 1400/09/03 | 18:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 درنیکا اونوقت یعنی چی?تلفظشو اینگلیسی تایپ کن درنیکا یعنی گرانبهای پاک سرشت خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
مامانی_طاها1 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 23062 تاپیکای مادرشوهری نخون علی الحساب گویا روت خیلی تاثیر گذاشته
گلدن_رز عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 6011 پس این فقط حس خودت بوده . کسی اونا رو مجبور نکرده بیان ، خودشون اومدن . چرا باید به انتخابی که خودشو ... بابا شاید فقط پسره انتخاب کرده مادرشوهره نکرده
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 ببین میتونستی اون ضب انرژی مثبت از مادرش نسب به خودت جذب کنی یا انرژی منفی ک منفیرو انتخاب کردی وگرن ... نه آخه حرفاشم یه جوری بود و اینکه همه چی سنتی بود نمیدونم چرا طلبکار بود میگفت پسر من هیچی نداره😅 خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 بابا شاید فقط پسره انتخاب کرده مادرشوهره نکرده خواهرش هم همینجور خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
گلدن_رز عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 6011 نه آخه حرفاشم یه جوری بود و اینکه همه چی سنتی بود نمیدونم چرا طلبکار بود میگفت پسر من هیچی نداره😅 چون تورو نمیشناسه فک میکنه اومدی پسرشو بدزدی خیلیا اینجورین تو خوب باشی نظرش عوض میشه
65nazaninjon عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 5996 نه آخه حرفاشم یه جوری بود و اینکه همه چی سنتی بود نمیدونم چرا طلبکار بود میگفت پسر من هیچی نداره😅 واقعا هیچی نداره چرا اجازه دادین بیاد خواستگاری ؟
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 ولی توجای عمومیه مگه حرف بدی زدم که بهت برخورد؟ برتم سوال شد فقط😐 برو تاپیکامو بخون شاید یه چیزی دستت اومد چرا مجردم و امضا درنیکا گذاشتم خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
گلدن_رز عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 6011 خواهرش هم همینجور آره فک کردن تو پسره رو از اونا جدا میکنی تو خیلیا این هست هوای پسره رو جلو مادرش و خواهرش نگه دار حالشون جا بیاد چون پسره عاشقته😂برو حالشو ببر
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 پس این فقط حس خودت بوده . کسی اونا رو مجبور نکرده بیان ، خودشون اومدن . چرا باید به انتخابی که خودشو ... پسر انتخاب کرده ولی بعدش که میخواستن برن صورتش یه کم باز شد خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
گلدن_رز عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 6011 واقعا هیچی نداره چرا اجازه دادین بیاد خواستگاری ؟ داره که دختر جان فکر کردن اسی میخواد اموالشونو بالا بکشه
1234567800 عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2597 داره که دختر جان فکر کردن اسی میخواد اموالشونو بالا بکشه وای خدا چقدرررر پیش داوری
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 چون تورو نمیشناسه فک میکنه اومدی پسرشو بدزدی خیلیا اینجورین تو خوب باشی نظرش عوض میشه من از خودم تعریف نمیکنم ولی آدم بدجنس و حسودی نیستم ک بخوام مادر و فرزندی رو از هم جدا کنم خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 واقعا هیچی نداره چرا اجازه دادین بیاد خواستگاری ؟ اول اینکه این حرفو با سیاست زد بعدشم همه چی پول نیست خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
گلدن_رز عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 6011 پسر انتخاب کرده ولی بعدش که میخواستن برن صورتش یه کم باز شد چون خودت خانومی اونم خوشش اومده