2777
2789
عنوان

بیایین از مادر و خواهر خواستگارم بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 56 پست
درنیکا اونوقت یعنی چی?تلفظشو اینگلیسی تایپ کن

درنیکا یعنی گرانبهای پاک سرشت

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میتونستی اون ضب انرژی مثبت از مادرش نسب به خودت جذب کنی یا انرژی منفی ک منفیرو انتخاب کردی وگرن ...

نه آخه حرفاشم یه جوری بود و اینکه همه چی سنتی بود نمی‌دونم چرا طلبکار بود می‌گفت پسر من هیچی نداره😅

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
بابا شاید فقط پسره انتخاب کرده مادرشوهره نکرده

خواهرش هم همینجور

نه آخه حرفاشم یه جوری بود و اینکه همه چی سنتی بود نمی‌دونم چرا طلبکار بود می‌گفت پسر من هیچی نداره😅

چون تورو نمیشناسه فک میکنه اومدی پسرشو بدزدی خیلیا اینجورین تو خوب باشی نظرش عوض میشه

ولی توجای عمومیه مگه حرف بدی زدم که بهت برخورد؟ برتم سوال شد فقط😐

برو تاپیکامو بخون شاید یه چیزی دستت اومد چرا مجردم و امضا درنیکا گذاشتم

پس این فقط حس خودت بوده . کسی اونا رو مجبور نکرده بیان ، خودشون اومدن . چرا باید به انتخابی که خودشو ...

پسر انتخاب کرده ولی بعدش که میخواستن برن صورتش یه کم باز شد

چون تورو نمیشناسه فک میکنه اومدی پسرشو بدزدی خیلیا اینجورین تو خوب باشی نظرش عوض میشه

من از خودم تعریف نمیکنم ولی آدم بدجنس و حسودی نیستم ک بخوام مادر و فرزندی رو از هم جدا کنم

واقعا هیچی نداره چرا اجازه دادین بیاد خواستگاری ؟

اول اینکه این حرفو با سیاست زد بعدشم همه چی پول نیست