تنهاترین_74 مدیر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 عنوان بیایین از مادر و خواهر خواستگارم بگم براتون | مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 56 پست من با سینی چای وارد شدم مادر و خواهر پسره یه جوری منو نگاه میکردن انگار من دزد پسرشونم مادرش از چشماش حسادت میریخت خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸 1400/09/03 | 18:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلدن_رز عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 6011 من از خودم تعریف نمیکنم ولی آدم بدجنس و حسودی نیستم ک بخوام مادر و فرزندی رو از هم جدا کنم عزیزم میگم نظر اون اینجوریه متوجه شدی؟دلیل رفتارشو خواستی منم جوابتو دادم
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 چون خودت خانومی اونم خوشش اومده هرچی خدا بخواد التماس دعا دارم برام دعا کنید عاقبت بخیریم رقم بخوره خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 عزیزم میگم نظر اون اینجوریه متوجه شدی؟دلیل رفتارشو خواستی منم جوابتو دادم آره متوجه شدم کلی گفتم خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
گلدن_رز عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 6011 وای خدا چقدرررر پیش داوری آره دقیقا و دلیلش اینه که این جور مادرا وابسته ی پسراشونن.نمیخوان از دستش بدن.ندیده و نشناخته جبهه میگیرن.
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 آره دقیقا و دلیلش اینه که این جور مادرا وابسته ی پسراشونن.نمیخوان از دستش بدن.ندیده و نشناخته جبهه م ... پسره یه زندگی ناموفق عقدی داشته خودش گفت مادرم بخاطر همین ترسیده شده خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
1234567800 عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2597 آره دقیقا و دلیلش اینه که این جور مادرا وابسته ی پسراشونن.نمیخوان از دستش بدن.ندیده و نشناخته جبهه م ... شاید واقعا استاتر خودش اینجوری حس کرده یه ذهنیتی از خونواده شوهر داره که همه بدن ونی نی سایتم بیشتر بهش دامن میزنه
65nazaninjon عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 5996 اول اینکه این حرفو با سیاست زد بعدشم همه چی پول نیست قطعا مورد اول پول بعدش اخلاق وبقیه قضایا مگر عاشق طرف باشی وکور وکر ک با نداری بسازی اره متوجه نشدم فکر کردم فقیرن
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 قطعا مورد اول پول بعدش اخلاق وبقیه قضایا مگر عاشق طرف باشی وکور وکر ک با نداری بسازی اره متوج ... فقیر هیچوقت تصمیم به اضافه کردن یه آدم دیگه به خودش نمیکنه عزیزم بازم هرچی خدا بخواد خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
گلیooo عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 3413 سلام عزیزدلم خوبی شبت بخیرشاید اینطور برداشت کردی عزیزم بیخیال..جوابت چیه ب خاستگار؟🤩 که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 سلام عزیزدلم خوبی شبت بخیر شاید اینطور برداشت کردی عزیزم بیخیال.. جوابت چیه ب خاستگار؟🤩 سلام خواهری خوبم شکر خدا تو خوبی بهتر شدی نمیدونم شایدم من بد برداشت کردم یه کم فکر کردم منطقی همچین رفتاری عجیب نیست مادرا پسراشون دوست دارن هرچی خدا بخواد فعلن در مرحله تحقیقاته تا ببینیم خدا چی رقم میزنه برام دعا کن خیر پیش بیاد خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
گلیooo عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 3413 سلام خواهری خوبم شکر خدا تو خوبی بهتر شدی نمیدونم شایدم من بد برداشت کردم یه کم فکر کردم منط ... مرسی عزیزم خوب شدم خداروشکر ابجی جانان شاالله هرچی ب خیر و صلاحته برات پیش بیاد گلم که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 مرسی عزیزم خوب شدم خداروشکر ابجی جان ان شاالله هرچی ب خیر و صلاحته برات پیش بیاد گلم انشالله خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸