2777
2789
عنوان

بیایین از مادر و خواهر خواستگارم بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 56 پست
چون خودت خانومی اونم خوشش اومده

هرچی خدا بخواد 

التماس دعا دارم 

برام دعا کنید عاقبت بخیریم رقم بخوره

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگم نظر اون اینجوریه متوجه شدی؟دلیل رفتارشو خواستی منم جوابتو دادم

آره متوجه شدم کلی گفتم

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
آره دقیقا و دلیلش اینه که این جور مادرا وابسته ی پسراشونن.نمیخوان از دستش بدن.ندیده و نشناخته جبهه م ...

پسره یه زندگی ناموفق عقدی داشته خودش گفت مادرم بخاطر همین ترسیده شده

آره دقیقا و دلیلش اینه که این جور مادرا وابسته ی پسراشونن.نمیخوان از دستش بدن.ندیده و نشناخته جبهه م ...

شاید واقعا استاتر خودش اینجوری حس کرده یه ذهنیتی از خونواده شوهر داره که همه بدن ونی نی سایتم بیشتر بهش دامن میزنه 

قطعا مورد اول پول بعدش اخلاق وبقیه قضایا مگر عاشق طرف باشی وکور وکر ک با نداری بسازی  اره متوج ...

فقیر هیچوقت تصمیم به اضافه کردن یه آدم دیگه به خودش نمیکنه عزیزم بازم هرچی خدا بخواد

سلام عزیزدلم خوبی شبت بخیر شاید اینطور برداشت کردی عزیزم بیخیال.. جوابت چیه ب خاستگار؟🤩

سلام خواهری خوبم شکر خدا تو خوبی بهتر شدی 

نمی‌دونم شایدم من بد برداشت کردم یه کم فکر کردم منطقی همچین رفتاری عجیب نیست مادرا پسراشون دوست دارن 

هرچی خدا بخواد فعلن در مرحله تحقیقاته تا ببینیم خدا چی رقم میزنه برام دعا کن خیر پیش بیاد 

سلام خواهری خوبم شکر خدا تو خوبی بهتر شدی  نمی‌دونم شایدم من بد برداشت کردم یه کم فکر کردم منط ...

مرسی عزیزم خوب شدم خداروشکر ابجی جان

ان شاالله هرچی ب خیر و صلاحته برات پیش بیاد گلم

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
مرسی عزیزم خوب شدم خداروشکر ابجی جان ان شاالله هرچی ب خیر و صلاحته برات پیش بیاد گلم

انشالله