2777
2789
عنوان

اذیت های شوهرم

360 بازدید | 20 پست

سلام دوستان یک ساله دختر خواهرم ازدواج کرده شوهرم نمیزاره دعوتش کنم بدون هیچ دلیلی فقط میگه حس اش نیست هرچی بهش گفتم حتی گریه کردم فایده نداشت خواهرم ناراحته دخترش رو دعوت نکردم خودم هم خیلی خواهر زاده ام رو دوست دارم اگر شما جای من بودید چکار میکردید ؟اگه راه حلی بلدید کمکم کنید لطفا

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقابله به مثل 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
والله راه حل بلد نیستم فقط دوتا شاخ درآوردم آخه چرا؟؟؟ چرا ملت دیوونه شدن؟ مگه مریضن اذیت میکنن ب ...

اتفاقا خواهرم طفلک همه رو فوری پاگشا میکنه خود مارو هم سریع دعوت کرد 

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه

اشتباه کردی گریه کردی گلم 

وقتی ضعیفی مردم ازت سواستفاده میکنه

الان ک اوند بگو بیزحمت مرغ و اینا بگیر فرداشب میخام فلانی رو داوت کنم اگه گفت حسش نیس نه ب حالت دعوا نه ضعیفی خیلی معمولی ولی محکم بگو نمیشه دیگه همینجوریشم دیر شده هرچی اون گفت توم حرف خودتو بزن

تهش اگه بازم قبول نکرد بگو همین دیگه؟؟؟

بعدشم نیاز ب مقابله ب مثل داره خواست برین پیش خونوادش یا اونا بیان بگو حسش نیس 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
چرا مردا فک میکنن خونه فقط مال خودشونه اختیار دارشن تو هم تلافی کن واسه خانوادش من جات بودم حقیقت ب ...

باید به خواهرم بگم چون فکر میکنه خودم نخواستم در حالیکه یه ساله منتطر اجازه  این ادممم

اشتباه کردی گریه کردی گلم  وقتی ضعیفی مردم ازت سواستفاده میکنه الان ک اوند بگو بیزحمت مرغ و ا ...

اگه بزور دعوت کنم لج میکنه شب نمیاد بدتر ابرو ریزی میشه  وگرنه برنج و مرغ و این چیزها داریم اگرم یه کوچکترین کم خدمتی به خانواده اش بکنم تا چند ماه قهره  بدتر عذابم میده

اگه بزور دعوت کنم لج میکنه شب نمیاد بدتر ابرو ریزی میشه  وگرنه برنج و مرغ و این چیزها داریم اگر ...

خب عزیزم اینجوری تا اخر عمر میتونی ادامه بدی؟مگه همین الانش لج نکرده؟تا کی میتونی باج بدی

بنظرم شوهرت ی مشکلی تو زندگی داره ک اینجوری داره تلافی میکنه یا توم خواه ناخواه با خانوادش مشکل داری یا زیادی وابسته ی خونوادتی 

بهترین راهش اینه با حرف یا هرجور ک میتونی بفهمی مشکلش چیه ک داره اینجوری تلافی میکنه

ولی بهت قول میدم باج دادن نه تنها حل نمیکنه مشکلتو بلکه بدتر میکنه 

مرگ یبار شیون یبار فوقش اینه یبار بزن ب سیم اخر بگو دیگه نه پامو خونه خونواده تو میزارم نه خونواده خودم ی مدتی ببین ابروش در خطره شاید ب خودش بیاد شاید تا الان دیده هی تو ابروداری میکنی خیالش راحته 

ولی اول سعی کن بفهمی مشکلش چیه شاید اشتباه از تویه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
خب عزیزم اینجوری تا اخر عمر میتونی ادامه بدی؟مگه همین الانش لج نکرده؟تا کی میتونی باج بدی بنظرم شوه ...

مشکل اش اینه که از پذیرایی جشن عروسی خواهرزادم راضی نبوده دوست نداره دعوتش کنه ولی اینکه ربطی به خواهرم و  دخترش نداره